ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσιεύματα φέρνουν Σαβάνοβιτς

Δημοσιεύματα φέρνουν Σαβάνοβιτς

Την περίπτωση του Ντούσκο Σαβάνοβιτς φέρεται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων" οι οποίοι σύμφωνα με τα ξένα και ελληνικά δημοσιεύματα θα ζητήσουν ανταλλαγή από τη Βαλένθια.

Άλλωστε, ο Σαβάνοβιτς υπέγραψε πρόσφατα διετές συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και προκειμένου ο Ολυμπιακός να τη... δελεάσει για να πάρει τον Σέρβο αναμένεται να δώσει εκτός από κάποιο ποσό και έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει τον Έρτσεγκ αλλά και τον Χαλπερίν, προκειμένου να αποκτήσει τον Σαβάνοβιτς, ο οποίος εντυπωσιάζει στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Μέχρι στιγμής, ο Σαβάνοβιτς είναι πρώτος σκόρερ των "πλάβι" στο Μουντομπάσκετ με 11,1 πόντους (50,8% δ., 38,1% τ., 76,9% β.) 4,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο. Να υπενθυμίσουμε, ότι τις δύο περασμένες σεζόν ο παίκτης αγωνίστηκε στην Καχασόλ.

Την Πέμπτη η εκδίκαση

Υπομονή ως την Πέμπτη θα κάνουν στον Ολυμπιακό για να μάθουν το αποτέλεσμα της εκδίκασης της έφεσης για την τιμωρία των 9 αγωνιστικών.

Για τις 16 Σεπτεμβρίου όρισε το ΑΣΕΑΔ την υπόθεση. Οι "ερυθρόλευκοι" θα προσκομίσουν στοιχεία και ελπίζουν στη μείωση της ποινής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ