ΑΡΗΣ

Διπλή προπόνηση

Διπλή προπόνηση
Γκαβέλ

Ξεκούραση τέλος στο στρατόπεδο του Άρη με διπλή προπόνηση της Δευτέρα. Όλοι οι παίκτες παρόντες

Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει εξάλλου καλύτερα από τον καθένα ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι η πιο σημαντική της ολόκληρης της χρονιάς.
Όχι τόσο για το παιχνίδι της Τετάρτης (22/04, 17:00) με τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο όσο για αυτά με τον Πανιώνιο που θα ακολουθήσουν στα πλαίσια του Α΄ γύρου των πλέι οφ.

Το ευχάριστο για τον Ματσόν είναι ότι σε αντίθεση με σχεδόν ολόκληρη την χρονιά τη φορά αυτή έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και έτσι επιθυμεί να συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς στον δρόμο της επίτευξης του βασικού στόχου. Της εξόδου και πάλι στην Ευρωλίγκα μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Πως όμως σχολιάζει το γεγονός του πλεονεκτήματος της έδρας που δίνει στον Άρη εν όψει των πλέι οφ και του Α΄ γύρου με τον Πανιώνιο η κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο ο Αντόν Γκαβέλ; " Είναι κάτι το πολύ σημαντικό για το οποίο παλέψαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και πλέον θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο με αρχή τα παιχνίδια στον Α΄ γύρο των πλέι οφ με τον Πανιώνιο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ