ΑΡΗΣ

Διπλή πρόταση σε Χαραλαμπίδη

Διπλή πρόταση σε Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Η έκπληξη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης στην συνάντησή της με τον Κώστα Χαραλαμπίδη αφορούσε την πρόταση επιστροφής του στην ομάδα εκτός αυτής περί διακανονισμού των χρημάτων που έχει λαμβάνειν.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μπορεί να πήγε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης για να συζητήσει την πρόταση διακανονισμού τν χρημάτων που έχει λαμβάνειν ωστόσο άκουσε άλλη μία. Της επιστροφής του στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όσο για την απάντηση του 36χρονου έμπειρου γκαρντ που εδώ και μέρες έχει στα χέρια του πρόταση και από τον ΠΑΟΚ; Δεν υπήρξε αλλά ζήτησε διορία για να δώσει την διπλή του απάντηση.

Λευτέρης Αρβανίτης και Χρήστος Γαλιλαίας εξήγησαν στον Χαραλαμπίδη πως έχει η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης και του πρότειναν «κούρεμα» 30% στο ποσό των 80.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν και αποπληρωμή του σε δύο χρόνια.

Ακολούθησε συζήτηση για την επιστροφή του 36χρονου έμπειρου γκαρντ στο ρόστερ του Άρη για την επόμενη χρονιά, κάτι που αν γίνει θα συμβεί μετά από έναν χρόνο απουσίας σε ΚΑΟΔ και την ιταλική Μπρίντιζι.

Όπως και να έχει όμως το ενδεχόμενο της επιστροφής του Χαραλαμπίδη στον Άρη θα εξεταστεί πιο συγκεκριμένα από την στιγμή που θα επέλθει συμφωνία στο θέμα του διακανονισμού τν χρημάτων που έχει λαμβάνειν.

Για αυτό εξάλλου και ζήτησε διορία να απαντήσει κατά σειρά μάλιστα στις δύο προτάσεις που του έγιναν. Εκτός του ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπίδης αποτελεί βαρόμετρο του σχεδιασμού και του ΚΑΟΔ για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ