ΑΙΓΑΛΕΩ

Διπρόσωπος, αλλά νικητής

Διπρόσωπος, αλλά νικητής
Αλεξάνδρειο

Με ένα καλό κι ένα κακό πρόσωπο ο Άρης νίκησε 66-62 το Αιγάλεω στο Αλεξάνδρειο

Ο Άρης δεν είχε καιρό για χάσιμο και το απέδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα με το Αιγάλεω. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά, να δώσει στον αντίπαλό της να καταλάβει, ότι μέσα στο Αλεξάνδρειο ισχύουν οι νόμοι των κιτρίνων.

Με τον Τζερεμάια Μάσεϊ να είναι σε καλή κατάσταση, όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του Άρη, η ομάδα του Αντρέα Ματσόν προηγήθηκε νωρίς-νωρίς 11-2 κι άρχισε... να τρέχει. Κυρίως, όμως, έπαιζε άμυνα, κάτι που αποδεικνύουν και τα 13 λάθη του Αιγάλεω στο πρώτο ημίχρονο και τα 9 (!) στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στη συνέχεια, με τρίποντο του Σερπανίνας, η διαφορά ανέβηκε στους 17 πόντους (23-6), ενώ λίγο πιο μετά, ο Φλέτσερ έκανε το 33-13. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 43-24 (με τρίποντο του Καλαϊτζή) και το Αιγάλεω δεν είχε πολλές ελπίδες επιβιώσης, με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος.

Κι όμως, το Αιγάλεω δεν παραδόθηκε. Αντιθέτως, αργά και σταθερά ροκάνισε τη διαφορά των 20 πόντων (49-29), έστω κι αν απέμενε κάτι παραπάνω από ένα δεκάλεπτο. Οι Άντερσον, Σάροβιτς, Μάκιτς και Κλαρκ ανέβασαν την απόδοσή τους, ενώ την ίδια ώρα, ο Άρης εμφάνιζε τον άλλο του εαυτό.

Το Αιγάλεω μείωσε ακόμη και στους τρεις πόντους (64-61) στα 49'' με καλάθι του Σάροβιτς, ενώ στην επόμενη επίθεση ο Τέρελ Καστλ αστόχησε σε τρίποντο. Ευτυχώς όμως, για τον Άρη, ο Γιώργος Καλαϊτζής έκλεψε την μπάλα μέσα από τα χέρια του Άντερσον κι ενώ απέμεναν περίπου 19'' για το τέλος του παιχνιδιού και στη συνέχεια ο Μάσεϊ διασφάλισε τη νίκη του Άρη, με δικό του καλάθι.

Τα δεκάλεπτα: 23-6, 43-24, 57-43, 66-62.

Άρης (Ματσόν): Καστλ 2, Σιγάλας 2, Τσαλδάρης 9 (1), Σεραπίνας 3 (1), Σκέιλς 6, Καλαϊτζής 10 (2), Ηλιάδης 5 (1), Ουίλκινσον 9, Φλέτσερ 6, Μάσεϊ 12, Παντελιάδης 2.

Αιγάλεω (Γιατζόγλου): Σουρλής 2, Αντερσον 16 (3), Μάκιτς 7, Παπαδημητρίου, Κλαρκ 12 (2), Αγγελακόπουλος, Σάροβιτς 12 (2), Καλλινικίδης 4, Κουλ 9, Ανθης.

*Πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες του Άρη παρακολούθησαν το παιχνίδι της αντρικής ομάδας από τις κερκίδες του Αλεξάνδρειου.

*Στη θύρα 8, υπήρχαν άτομα με ειδικές ανάγκες που έδωσαν το "παρών" στον αγώνα του Άρη.

















TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ