ΠΑΟΚ

Δοκιμάζει τον Μπουζιάν

Δοκιμάζει τον Μπουζιάν
Μπουζιάν

Στη Θεσσαλονίκη για δοκιμή, βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, ο Γαλλοαλγερινός γκαρντ Αλί Μπουζιάν

Ο Μπουζιάν όπως είχε συμφωνηθεί από το πρωί και για πέντε μέρες θα δοκιμαστεί από τον Ταμπ Μπάλντγουιν κι αν ικανοποιήσει τον τεχνικό του ΠΑΟΚ όπως και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί θα υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε αυτό πάντως θα υπάρχει και όρος ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος σε μια εβδομάδα να τον ενημερώσει αν αυτό θα ενεργοποιηθεί.
vΌσο για τον Ζόλταν Χόρβαθ; Ο διεθνής Ούγγρος έχει την ευκαιρία από σήμερα να μάθει περισσότερα για τον ΠΑΟΚ αφού όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: " Δεν ξέρω πολλά για τον ΠΑΟΚ. Απλά έχω ακούσει ότι έχει πάρει πρωτάθλημα, έχει μεγάλο όνομα και ότι πέρσι κατέλαβε την 6η θέση. Ξέρω ακόμα ότι έχει φανατικούς οπαδούς και θα με ενδιέφερε να παίζω μπροστά σε ένα τόσο θερμό κοινό".

Με ποιον όμως μίλησε ο Χόρβαθ πριν πάρει την απόφαση να έρθει και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ; " Μίλησα με τον Γκούλιας αλλά δεν μου είπε και πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ με τον Μπάντερ που ήμασταν μαζί στην Εθνική είπαμε ότι θα τα πούμε όταν βρεθούμε αντιμέτωποι".

Κι όσο για τον ίδιο; Ο 27χρονος διεθνής Ούγγρος είπε: " Παίζω και τεσσάρι και πεντάρι. Βοηθώ στα ριμπάουντ, στην άμυνα και γενικά είμαι γρήγορος και τρέχω αρκετά. Δεν ξέρω τι άλλο να πω θα με δείτε στο γήπεδο και θα κρίνεται".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ