ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα: Sold Out ανακοίνωσε η ΕΟΚ

Ο Βασίλης Σπανούλης στο Ελλάδα - Πολωνία
Ο Βασίλης Σπανούλης στο Ελλάδα - Πολωνία ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Κατάμεστο αναμένεται να είναι στο ΣΕΦ απόψε (3/7) στην πρεμιέρα της Εθνικής ομάδα κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start και LIVE από το SPORT24), αφού η ΕΟΚ ανακοίνωσε Sold Out.

Η Εθνική ομάδα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο αποψινό παιχνίδι με την Δομινικανή Δημοκρατία (21:00, ΕΡΤ1, Novasports Start και LIVE από το SPORT24) για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού - όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ - εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η αγάπη του κόσμου για την Εθνική Ομάδα μεταφράστηκε σε ένα ακόμη Sold Out! Το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα είναι κατάμεστο στον αποψινό (3/7, 21.00) αγώνα της Ελλάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Το παιχνίδι είναι Sold Out, τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει το πρωί έκαναν κι αυτά «φτερά» και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες του θα νιώσουν για μία ακόμη φορά την στήριξη της εξέδρας και την στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων.

Πλέον έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια μόνο για τον αυριανό αγώνα με την Αίγυπτο τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω της ticketmaster.

*Η Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός χορηγός στη διάθεση εισιτηρίων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ