ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα: Το εκθαμβωτικό show με τον Νίκο Γκάλη στο ημίχρονο του αγώνα στο event της ΔΕΗ

2024 /   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα άκρως εντυπωσιακό show με τον Νίκο Γκάλη στο επίκεντρο, διοργάνωσε η ΔΕΗ στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Δομινικανή Δημοκρατία για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Ένα εκθαμβωτικό show εκτυλίχθηκε στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον Νίκο Γκάλη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Το show διοργανώθηκε με την ενέργεια και τη σφραγίδα της ΔΕΗ.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ δέσποζε στο κέντρο του γηπέδου, με μια απίθανη χορογραφία να εξελίσσεται γύρω του η οποία περιλάμβανε εντυπωσιακό παιχνίδι με τα φώτα, μπάλες μπάσκετ και εκκωφαντική μουσική, με τον κόσμο να απολαμβάνει στο έπακρο το εντυπωσιακό τελετουργικό. Φυσικά, όλα αυτά υπό τους ήχους του "The Final Countdown", του τραγουδιού ύμνου της θρυλικής ομάδας του 1987, που κατέκτησε το Eurobasket στο ίδιο παρκέ.

2024 /   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Νίκος Γκάλης στο show στο ημίχρονο του Δομινικανή Δημοκρατία - Ελλάδα EUROKINISSI SPORTS
2024 /   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Στιγμιότυπο από το εντυπωσιακό τελετουργικό στο ΣΕΦ EUROKINISSI SPORTS

Τα δρώμενα που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με επίκεντρο τον Νίκο Γκάλη, έγιναν με την ενέργεια και τη σφραγίδα της ΔΕΗ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ