ΠΑΟΚ

Δώρο γενεθλίων

Δώρο γενεθλίων
Πιλαφίδης

Ο Κώστας Πιλαφίδης έγινε 50 ετών και περιμένει ως δώρο τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου

« Χωρίς να φανεί υπερβολικό, πιστεύω ότι σε αυτό το διάστημα αγγίξαμε το απόλυτο που θα μπορούσαμε να κάνουμε κι αυτό που θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα είναι να διατηρήσουμε αυτό που κάνει μέχρι τώρα», σχολίασε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Κώστας Πιλαφίδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, www.paokbc.gr, και αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανελλήνιο τόνισε: « Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά τέτοια παιχνίδια, κομβικής σημασίας έχουμε περάσει πάρα πολλά.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένας σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια της ομάδας, αλλά από την άλλη είναι πολλά και τα παιχνίδια που υπάρχουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στον Πανελλήνιο και με την παρουσία του Εντιαγέ αλλάζει η φιλοσοφία και ο προσανατολισμός της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα, όταν δεν έχουν αρκετά μεγάλη χρονικά παρουσία και δεν μπορείς να εστιάσεις στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Αυτό το παιχνίδι βεβαίως είναι τελείως διαφορετικό από το μεταξύ μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο.

Ο Πανελλήνιος δείχνει ότι είναι σε περίοδο ανάκαμψης, εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε κάθε μέρα να επιβεβαιώνουμε την πορεία μας, οι παίκτες είναι συνειδητοποιημένοι και ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν».

Στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας, δεν συμμετείχε ο άρρωστος Τζέισον Πάρκερ που ήταν παρών πάντως στο βίντεο που προηγήθηκε, ενώ Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς και Νίκος Κούβελας ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους παίκτες. Όσο για την συμμετοχή των τριών στην αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Στην Μπόσνα ο Μπρέμερ

Στην Βοσνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέι Αρ Μπρέμερ μετά από το σύντομό πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.
Ο αμερικανός γκαρντ που ενίσχυσε τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια της ομάδας στο Uleb Cup, στο διάστημα της απουσίας του Ντάριους Ουάσινγκτον μετά από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε με το καλημέρα του 2007, αλλά και μέχρι τον αγώνα της Τρίτης με την Σιένα, αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα.

Ο Μπρέμερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπόσνα Σεράγεβο, με την οποία ήρθε σε συμφωνία μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ