ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο αγωνιστικές τιμωρία!

Δύο αγωνιστικές τιμωρία!
Κοκκαλης Αγγελοπουλοι INTIME SPORTS

Με δύο αγωνιστικές (από τον 5ο τελικό) και 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια

Η ποινή που επιβλήθηκε τελικά στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκού, ήταν μεγαλύτερη και από την αναμενόμενη. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που σημαίνει ότι σε περίπτωση που χρειαστεί πέμπτο ματς με τον ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ακροαματική διαδικασία έδωσαν το παρών οι τρεις διαιτητές του αγώνα (Ζαβλανός, Σχινάς και Γκόντας) οι οποίοι κι έδωσαν έγγραφη κατάθεση, κάτι που δε συνηθίζεται.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο τελικό, το ΣΕΦ θα ανοίξει κανονικά τις πόρτες του, αφού πρέπει να περάσουν πέντε ημέρες για να ισχύσει η ποινή. Άλλωστε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του τρίτου τελικού και το πώς αυτά θα διατεθούν.

Στην περίπτωση που οι τελικοί τελειώσουν χωρίς να χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, η ποινή του Ολυμπιακού θα μετατεθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ με στόχο να μειώσουν την ποινή.

Αναλυτικά η ποινή του αθλητικού δικαστη:

Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ για εκτεταμένες συμπεριφορές βίας που είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο αγωνιστικές ημέρες με γηπεδούχο την υπαίτια ΚΑΕ και χρηματικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο ΚΑΕ που διεξήχθη στις 21-5-2009.



Η δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης για τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, έκανε αναφορά και στο μπασκετικό τμήμα και συγκεκριμένα στην προσπάθεια που κάνουν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

" Η συνεργασία και η μετάβαση της ΚΑΕ στον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν πολύ επιτυχής γιατί ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει στα τελικά της Ευρωλίγκα και να χάνει ένα καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος" τόνισε ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ αναφέρθηκε... με νόημα και στον πρώτο τελικό των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό:

" Ελπίζω ότι παρά την πρώτη παρατρίχα αποτυχία και με τη βοήθεια κάποιων άλλων στο Ειρήνης και Φιλίας, αυτά τα έχω ζήσει κι εγώ για κάποια χρόνια στο μπάσκετ, θα δώσει τη μάχη η ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Την Παρασκευή το τρίτο παιχνίδι


Το προεκλογικό τηλεοπτικό debate για τις Ευρωεκλογές προκάλεσε αλλαγή στο πρόγραμμα των τελικών, αφού την Πέμπτη δεν γίνεται να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 το τρίτο παιχνίδι στις 21:30. Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει το παιχνίδι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αλλά το κανάλι του Αμαρουσίου δεν ήταν σύμφωνο, καθώς σε εκείνη την ώρα τα διαφημιστικά πακέτα έχουν χαμηλότερες τιμές, άρα λιγότερα έσοδα.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το ματς θα γίνει την Παρασκευή στις 21:30. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του τρίτου τελικού με τον Παναθηναϊκό μέσω του επίσημου site της ομάδας θα γίνει το πρωί της Τρίτης (26/5). Για τα εισιτήρια που θα διατεθούν από τα εκδοτήρια στην πλατεία Αλεξάνδρας θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση.
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ