ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο χρόνια Ζίζιτς-επέμβαση ο Μπατίστ

Δύο χρόνια Ζίζιτς-επέμβαση ο Μπατίστ
Ζίζιτς

Παίκτης του Παναθηναϊκού, είναι ο Άντρια Ζίζιτς, για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπατίστ

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό, αυτή ήταν η προτελευταία μεταγραφή των Πρωταθλητών Ευρώπης, που αναμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Σπανούλη, για να κλείσουν το ρόστερ.
Η συμφωνία με τον Κροάτη σέντερ, είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό, αλλά αναμενόταν η ανακοίνωση της απόκτησης του Ρομπέρτας Γιαβτόκας από την Ντιναμό Μόσχας, για να αδειάσει και τυπικά μία θέση κοινοτικού.

Από τη στιγμή που έγινε αυτό, δεν υπήρξε λόγος καθυστέρησης για τον Ζίζιτς, να περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ και να υπογράψει.

Υπεβλήθη σε επέμβαση ο Μπατίστ
Στο νοσοκομείο "Υγεία", υπεβλήθη το πρωί της Πέμπτης, σε καθαρισμό χόνδρου, ο Μάικ Μπατίστ, από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη, ο οποίος έκρινε απαραίτητη την επέμβαση για να σταματήσουν οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Αμερικανός.

Για περίπου τέσσερις μέρες, θα παραμείνει στο σπίτι του ο πάουερ φόργουορντ των "πρασίνων" και στη συνέχεια, θα μεταβεί στην πατρίδα του, όπου θα ολοκληρώσει την αποθεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος στις 27 Αυγούστου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ