ΠΑΟΚ

Δύσκολα για Τζένκινς

Δύσκολα για Τζένκινς
Πιλαφίδης

Δύσκολη φαίνεται η απόκτηση του Χόρας Τζένκινς για τη θεση του Ουάσινγκτον. Εξετάζεται ο Ουίλ Κονρόι

Χθες αργά το βράδυ λοιπόν αναμένονταν να γίνει νέα επαφή με τον Ράντε Φιλίποβιτς, μάνατζερ του Χόρας Τζένκινς στις ΗΠΑ, στην διάρκεια της οποίας η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν να προχωρήσει στην κατάθεση οικονομικής πρότασης μετά την γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος όπως αυτό μεταφέρθηκε προχθές.
Εκείνο πάντως που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην πρώτη επαφή δεν φάνηκε πρόσφορο το έδαφος.Για τον απλούστατο λόγο ότι στον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να μείνουν μόνο στον Χόρας Τζένκινς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προχωρήσει σε μια πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του 24χρονου Γουίλ Κονρόι (1.85μ.), για τον οποίο ενημερώθηκαν ότι την Δευτέρα έληξε το 10ήμερο συμβόλαιο του με τους Κλίπερς, στην θέση του πήγε ο άλλοτε παίκτης του Μακεδονικού Τζέισον Χαρτ, και ακόμα είναι προσιτός οικονομικά και αποτελεί καλό οργανωτή με ειδικότητα στις ασίστ. Παράλληλα στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και δύο πόιντ γκαρντ από το CBA.

Στα αγωνιστικά συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Μαρούσι με τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς να έμεινε χθες στο ζέσταμα και στις ασκήσεις μια και δεν έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα στην μέση του και για το λόγο αυτό μετά την απαιτούμενη εξέταση σήμερα θα μείνει εκτός προπόνησης.

Τέλος ο παίκτης που αποτελεί ερωτηματικό για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Κώστα Πιλαφίδη, είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που χθες υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε και σήμερα θα φανεί αν θα προλάβει να δώσει το παρών κόντρα στο Μαρούσι.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ