ΑΡΗΣ

Δύσκολα ο Ηλιάδης και με Χασαρόν

Δύσκολα ο Ηλιάδης και με Χασαρόν
Κλαρκ

Oι Θεσσαλονικείς πλέον στρέφονται στον αγώνα με την Μπνέι Χασαρόν για το Eurocup

Για το λόγο αυτό και ο Αντρέα Ματσόν έχει προγραμματίσει προπόνηση για τους παίκτες του στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο, η μία από τις δύο με την άλλη να είναι αύριο της μίνι προετοιμασίας της αναμέτρησης της Τρίτης με την Μπνέι Χασαρόν. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός του Άρη θα στερηθεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες του Σάββα Ηλιάδη με τον αρχηγό του Άρη να μην έχει ξεπεράσει ακόμη το τράβηγμα στον δικέφαλο από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στην Καβάλα με την τοπική ομάδα.
Ο Κίκι Κλαρκ φρόντισε χθες απέναντι στην ΑΕΚ να προσθέσει μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και μάλιστα στην πρώτη του μετά από την επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη για έναν ακόμη χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2011. " Είναι σημαντικό να κερδίζεις αλλά θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο στην κατοχή του "εγκέφαλος" του φετινού Άρη και πρόσθεσε: " Ξεκινήσαμε πολύ καλά χάρη στην άμυνά μας αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε, ήμασταν κάπως τεμπέληδες και η ΑΕΚ μάζεψε την διαφορά.

Κρατάμε όμως το ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε έχοντας σε ένα ακόμη παιχνίδι την συμπαράσταση των πιστών μας φιλάθλων που δημιούργησαν και πάλι ξεχωριστή ατμόσφαιρα", κι όσο για τον ίδιο και την παραμονή του ο Κλαρκ είπε ότι: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι έναν χρόνο ακόμη εδώ πέρα

".

Κι όσο για τον Δημήτρη Τσαλδάρη; " Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 30΄ όπου παίξαμε όπως έπρεπε τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση", κι όσο για το τελευταίο δεκάλεπτο ο διεθνής γκαρντ του Άρη τόνισε ότι: " Δώσαμε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει χαλαρώνοντας στην άμυνα και κάνοντας λάθη που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Παρόλα αυτά όμως δεν κινδυνεύσαμε ποτέ αλλά θα πρέπει να μάθουμε να κρατάμε το ίδιο τέμπο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ