ΠΑΟΚ

Δυσκολεύεται ο Ψωμιάδης

Δυσκολεύεται ο Ψωμιάδης
Ψωμιάδης-Πρέλεβιτς

Τις επαφές για εύρεση επενδυτών που θα αναλάβουν την ΚΑΕ, συνεχίζουν οι Ψωμιάδης-Γαλατσόπουλος

Από τη μία ο Τάκης Πανελλούδης, ζητά 400.000 ευρώ που αν προστεθούν με τις 800.000 που υπολογίζεται να είναι το "άνοιγμα" της ΚΑΕ, μέχρι το τέλος της χρονιάς, βγαίνει ένα ποσό περίπου 1.200.000 ευρώ.
Αν η λύση της πολυμετοχικότητας ναυαγήσει (αφού ακόμα η ομάδα επιχειρηματιών με την οποία γίνονται συζητήσεις, δεν έχει συμφωνήσει), οι Ψωμιάδης και Γαλατσόπουλος, θα προσανατολιστούν στην εύρεση ενός ανθρώπου με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια, που θα μπορέσει να αναλάβει μόνος του την ομάδα.

Ταξίδι στο Βελιγράδι

Έτσι, οι Μπάνε Πρέλεβιτς και ο Διονύσης Ψωμιάδης, ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο στο Βελιγράδι και είχαν επαφή με τον Σέρβο επιχειρηματία, Μπάτα Μπουντούροβιτς, ο οποίος έχει βοηθήσει και στο παρελθόν τον "Δικέφαλο".

Αν και ο δεύτερος, διέψευσε ότι η επίσκεψη στη σερβική Πρωτεύουσα έγινε με αφορμή αυτή τη συνάντηση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπουντούροβιτς, ήταν αρνητικός, λόγω και της κακής σχέσης με τον Πανελούδη.

Με Πάσαλιτς η προπόνηση

Στον αγωνιστικό τομέα, χωρίς προβλήματα, διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα Πατρών, στην Πυλαία. Ο Ντάρκο Πάσαλιτς, είναι πλέον στη διάθεση του Πιλαφίδη και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τους "Πάτρας".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ