ΑΡΗΣ

Δυσκολίες με Μάιλς

Δυσκολίες με Μάιλς
INTIME SPORTS

Η εκκρεμότητα της ΚΑΕ Άρης για κάνει πράξη την προφορική της συμφωνία με τον Μπράιαντ Ντάνστον είναι η κατάθεση της προκαταβολής, την ίδια ώρα όμως δεν ισχύει κάτι ανάλογο με τον Άαρον Μάιλς.

Για να γίνει πράξη η προφορική συμφωνία της ΚΑΕ Άρης με τον Μπράιαντ Ντάνστον θα πρέπει να κατατεθεί στον Αμερικανό σέντερ η σχετική προκαταβολή.Μία εξέλιξη με την οποία ο Ντάνστον θα συναινέσει να αρθεί το απαγορευτικό από την FIBA, την ίδια ώρα που φαίνεται να παρουσιάζονται δυσκολίες στις συζητήσεις με τον Άαρον Μάιλς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στη διάθεση του Μίλαν Μίνιτς βρίσκεται από χθες ο Ζήσης Σαρικόπουλος με τον 24χρονο σέντερ να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και να αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου στο Ζηρίνειο με τη Νέα Κηφισιά.

Μεταξύ άλλων στη χθεσινή ημέρα ο Σέρβος τεχνικός του Άρη στάθηκε μέσω της ανάλυσης στο βίντεο στα λάθη που υπέπεσαν στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι όσο για το στοιχείο που έδειχνε να έχει κάνει τους παίκτες του Άρη να σκάσουν ήταν ότι σημείωσαν μόλις 49 πόντους.

Εν τω μεταξύ η συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τους μετόχους της, ώστε σε αυτήν να τους αναλυθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών μέσα από την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99 θα γίνει την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να δώσει μέχρι τις 30 Ιουνίου ένα ποσό που φτάνει τα 120.000 ευρώ ενώ έως το 2017 θα πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 2 εκ. ευρώ σε υποχρεώσεις μέσα από το άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ