ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Έχει πάρει φόρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Έχει πάρει φόρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
MIKHAIL SERBIN +79036210421 [email protected]

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Κράσνι Οκτιάμπρ (81-54), στον πάγκο της οποίας έκατσε για πρώτη φορά στη VTB League ο Ντιρκ Μπάουερμαν.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φρόντισε να καταδείξει από το πρώτο λεπτό του αγώνα με την Κράσνι Οκτιάμπρ (81-54) ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Γι αυτό και βρέθηκε άμεσα μπροστά στο σκορ. Μπορεί μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο η "ομάδα του στρατού" να μην έθελξε με το μπάσκετ που έπαιξε (εξ ου και το 12-9 του 10'), αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της. Αρχικά, μεγάλωσε την υπέρ της διαφορά και κατά τη διάρκεια του αγώνα επιβεβαίωσε την θεωρητική κυριαρχία της, κάνοντας σμπαράλια την άμυνα της Κράσνι Οκτιάμπρ.

Ο Βιτάλι Φριντζόν ήταν ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τους 20 πόντους (με 6/7 τρίποντα) και τα 6 κλεψίματα που είχε στον αγώνα, ενώ ο Πάβελ Κορόμπκοφ "άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ, μετρώντας 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από πλευράς Κράσνι Οκτιάμπρ, οι Ρομέο Τράβις και Άντον Πονκρασόφ είχαν από 13 πόντους, αδυνατώντας όμως να περιορίσουν την έκταση της ήττας για την ομάδα του Ντιρκ Μπάουερμαν. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικό της Γερμανίας "προσγειώθηκε" άσχημα στα της Βαλτικής Λίγκας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε ότι " αρχικά δεν είχαμε συγκέντρωση στην επίθεση και δεν ήμασταν παραγωγικοί, αλλά την ίδια ώρα είχαμε ως σταθερά την άμυνα μας. Αυτή προσδιόρισε και το παιχνίδι μας στις τρεις επόμενες περιόδους. Ήθελα να μοιράσω το χρόνο, κάτι που έκανα εν πολλοίς, με τον Φριντζόν να μένει περισσότερο στο παρκέ, διότι έδειχνε να 'χει το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους. Ο Καούν δεν έπαιξε, γιατί είχε πυρετό, ενώ επέστρεψε ο Κορόμπκοφ, ο οποίος δεν έπαιξε με την Τσεντεβίτα, λόγω σπασμών στη μέση".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ