EUROLEAGUE

Έχουν τρέλα μες το μυαλό

Έχουν τρέλα μες το μυαλό
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΧΑΛΑ ΠΙΟΝΙΡ

Το Sport24.gr παρουσιάζει 14 βίντεο από τη "Χάλα Πιονίρ". Οι οπαδοί της Παρτίζαν τραγουδούν για τον ΠΑΟΚ

Εντάξει στην αποθέωση των Τέπιτς και Ομπράντοβιτς άντε να συγκινηθείς λίγο... Όταν οι οπαδοί της Παρτίζαν τραγουδούσαν συνθήματα για τον ΠΑΟΚ απλά χαμογελάς με τα σπαστά ελληνικά τους...
Όταν όμως στο τέλος μένουν στο γήπεδο μετά από μία ήττα με 16 πόντους για μισή ώρα και πανηγυρίζουν μαζί με τους παίκτες της Παρτίζαν καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε μόνο για μία ομάδα... Μιλάμε για έναν έρωτα, μία ιδέα, μια απίστευτη σχέση που δεν καταλαβαίνει από ήττες και προβλήματα... Στα επόμενα 14 βίντεο σας παρουσιάζουμε το τι ζήσαμε στην Χάλα Πιονίρ και σας το ευχόμαστε να το ζήσετε μία φορά και εσείς...

Κέτσμαν: "Έδειξε χαρακτήρα"

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα δείξει... χαρακτήρα και κόντρα στο Μαρούσι, στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας, εξέφρασε ο Ντούσαν Κέτσμαν μέσω του Sport24.gr. Το αποτέλεσμα του αγώνα της ερχόμενης Πέμπης "καίει" τους Παρτιζάνους, οι οποίοι θα παίζουν στην Βαρκελώνη με αντίπαλο την μεγάλη Μπαρτσελόνα, αλλά παράλληλα θα έχουν το αυτί τους στην Αθήνα. Η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας απαιτεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Μπορεί η Παρτίζαν να μπήκε σε περιπέτειες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για τον Ντούσαν Κέτσμαν ήταν θέμα χρόνου, η πρώην ομάδα του να πραγματοποιήσει μια τέτοια εμφάνιση.

Κι αυτό γιατί... «πριν το παιχνίδι με εμάς είχαν 0-4 στο TOP 16 και αποκλείστηκαν απο το φάιναλ φορ. Αυτή σίγουρα δεν ήταν η πραγματική τους εικόνα», σχολίασε ο Σέρβος γκαρντ.

-Ντούσαν, θέλατε τη νίκη, ωστόσο φαίνεται ότι και ο Παναθηναϊκός την ήθελε πολύ κυρίως για λόγους γοήτρου.

"Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που έπαιξε σαν πρωταθλητής Ευρώπης. Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κι έπαιξαν επιθετικά στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός σούταρε πάρα πολύ και ειδικά οι σούτινγκ γκαρντ, οι Νίκολας και Περπέρογλου ήταν πολύ εύστοχοι".



Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη.

Τα βίντεο...

Πατήστε εδώ για να δείτε και τα 14 βίντεο στο κανάλι του Sport24.gr στο Dailymotion.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΖΟΤΣ



ΥΜΝΟΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ



"ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ"



ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ



ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ










































TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ