Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Εχθρός του καλού το καλύτερο"

Ο Ίκαρος ανακαίνισε τα αποδυτήρια του γηπέδου, δημιούργησε VIP εξέδρα και βγάζει... εκδόσεις

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Στόχος του Ικάρου είναι να αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα και γι’ αυτό η ομάδα μας προχώρησε σε μια σειρά κινήσεων για τη βελτίωση του κλειστού γηπέδου του Εσπέρου. Με την αρωγή του Δήμου Καλλιθέας και των Εσπερίδων, εδώ και λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στους χώρους των αποδυτηρίων και των εξέδρων και ο «Ίκαρος Τύπος» σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα. Να σημειωθεί πως το γήπεδο βάφτηκε εκ νέου, ενώ τοποθετήθηκαν καινούριες εγκαταστάσεις για τις διαφημιστικές πινακίδες.

Τα αποδυτήρια της ομάδας μας ανακαινίσθηκαν πλήρως και τοποθετήθηκαν ντουλάπια για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τα ντους και παντού τοποθετήθηκαν καινούρια πλακάκια.

Ριζική ήταν η ανανέωση και στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι οι διαιτητές…

Στα αποδυτήρια τους τοποθετήθηκε γραφείο, αλλά και ψυγείο ώστε να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες πριν και μετά τον αγώνα, ενώ φυσικά φτιάχτηκαν και οι ντουζιέρες.

H VIP εξέδρα



Βεβαίως η μεγάλη έκπληξη έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας VIP πτέρυγας. Πάνω από την κεντρική εξέδρα, δημιουργήθηκε μια νέα στην οποία τοποθετήθηκε ξύλινο παρκέ και τραπεζάκια με καρέκλες για να απολαμβάνει ο κόσμος τους αγώνες. Έτσι αξιοποιήθηκε με πρωτοποριακό τρόπο, ένας χώρος που μέχρι πρότινος έμενε ανεκμετάλλευτος.

Το match programme και ο "Ίκαρος Τύπος"



Στους εντός έδρας αγώνες του ο Ίκαρος προσπαθεί να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες εξυπηρετήσεις στους φιλάθλους του. Στο πλαίσιο αυτό, σε κάθε ματς μοιράζεται ένα οκτασέλιδο «match programme», στο οποίο υπάρχει αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας μας, το πρόγραμμα της, αλλά και μια ανάλυση κάθε αντιπάλου της. Παράλληλα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα διανέμεται ο 16σέλιδος "Ίκαρος Τύπος" με ΄συνεντεύξεις, θέματα για το μπάσκετ και τα τελευταία νέα του συλλόγου. Εκτός από την ηλεκτρονική του μορφή που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, ο έντυπος "Ίκαρος Τύπος" θα διανέμεται ανά 15 μέρες στο γήπεδο και σε 10 κεντρικά σημεία της Καλλιθέας.

Ο χορηγός



Φυσικά σε κεντρικό σημείο του γηπέδου στο τραπέζι της γραμματείας, δεσπόζει ο σπόνσορας του Ικάρου. Η «Atlas Stahl» για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του συλλόγου μας και έχει εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι του.

"Εχθρός του καλού το καλύτερο"



"Γνωρίζουμε καλά ότι είμαστε ένα μικρό σωματείο σε μια ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να προσπαθούμε για τη βελτίωση των συνθηκών, τόσο για τα μέλη της ομάδα μας, όσο και για τον κόσμο", ανέφερε ο πρόεδρος του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος.

"Στο μέτρο του δυνατού προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να προσελκύουμε φίλους του μπάσκετ στο γήπεδο και την ίδια στιγμή να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Φυσικά τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε, έχοντας πάντα ως γνώμονα ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο".



























TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ