ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφαγε πρόστιμο, πεινάει για πρόκριση

Έφαγε πρόστιμο, πεινάει για πρόκριση
ομαδικη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός "έφαγε" πρόστιμο 16.200 ευρώ, αλλά "πεινάει" περισσότερο για πρόκριση στον τελικό

Πάντως, όσο κι αν ο αγώνας κρίνεται ως αμφίρροπος και έχει το χαρακτήρα του απόλυτου ντέρμπι και ουδείς είναι διατεθειμένος να πονάρει χρήματα για το ποιος θα νικήσει, αυτός που σίγουρα θα πληρώσει είναι ο Ολυμπιακός. Συνολικά 16.200 ευρώ "χρέωσε" ο αθλητικός δικαστής την ερυθρόλευκη ΚΑΕ για τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγώνα της 30ης Μαϊου, καθώς και για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ προστέθηκε και μία επίπληξη, η τρίτη για τον Ολυμπιακό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Χαρίσης προπονήθηκε κανονικά 24 ώρες πριν τον ημιτελικό στο Αλεξάνδρειο και θα δώσει κανονικά το "παρών". Αυτό είναι θετικό για τον Πίνι Γκέρσον, από τη στιγμή που ο Έλληνας παίκτης είναι σε καλή κατάσταση, ενώ θέλει να έχει και μια σημαντική βοήθεια για τον Σκούνι Πεν. Άλλωστε, τους δύο παίκτες τούς χρησιμοποιεί κατά κόρον στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα τούς έχει στην ίδια πεντάδα για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Σε ό,τι αφορά στον Άλεξ Άκερ, θα είναι μεν στη δωδεκάδα, αλλά δεν αναμένεται να μπει στο παρκέ, αφού ακόμα έχει ενοχλήσεις. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, επικράτησε δίχως τον Άκερ, με τον Σοφοκλή Σχορτσιανιτή να εξελίσσεται σε κρυφό όπλο του Γκέρσον.

Σίγουρα, ο Αντρέα Ματσόν δεν πρόκειται να αιφνιδιαστεί πάλι από ενδεχόμενη συμμετοχή του "Σόφο" στο παιχνίδι και θα έχει σχεδιάσει τα αμυντικά του πλάνα (που θα περιέχουν πολλά νταμπλ τιμ) σε περίπτωση που ο Σχορτσιανίτης κληθεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει ματς που πραγματικά χρειάζονταν. Από αυτά που οι Αμερικάνοι χαρακτηρίζουν με τη φράση do or die. Ναι, το ματς του ΣΕΦ ήταν ένα τέτοιο, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έπαιζε μέσα στην έδρα της.

Τώρα, καλείται να προκριθεί στον τελικό των πλέι οφ μέσα σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο, που λογικά δεν θα έχει και την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κίνητρο υπάρχει καιν δεν είναι η Ευρωλίγκα. Αυτή είναι εξασφαλισμένη βάσει συμβολαίου για τον Ολυμπιακού. Αυτό που πρέπει να διασωθεί, είναι η απόλυτη αποτυχία στη φετινή σεζόν. Και για αρχή, η πρόκριση στον τελικό με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο βήμα...








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ