NBA

Έφαγε το κείμενο του λόγω Νοά! (vid)

Έφαγε το κείμενο του λόγω Νοά! (vid)
νοα

O Ρικ Μόρισεϊ είναι ένας άνθρωπος που κρατάει το λόγο του. Ο αρθογράφος της εφημερίδας "Σικάγο Τρίμπιουν" είχε γράψει το 2007 ότι αν ο Ζοακίμ Νοά γίνει κάποτε χρήσιμος παίκτης στο ΝΒΑ

Μετά από 8 αγώνες στο ΝΒΑ ο Γάλλος σέντερ έχει 11,4 πόντους και 12,4 ριμπάουντ μ.ο στους Μπουλς και ο Μόρισεϊ τήρησε την υπόσχεση του.
Πήγε στην προπόνηση των Σικάγο Μπουλς κρατώντας την εφημερίδα, στην οποία δημοσιεύτηκε το άρθρο, ανα χείρας, έχοντας μαζί του μία σάλτσα. Έκοψε ένα κομμάτι από το άρθρο, το βούτηξε στην σάλτσα και το κατάπιε ενώπιον του Νοά και του Τζέιμς Τζόνσον.

O Ρικ Μόρισεϊ δεν πίστεψε ποτέ, μέχρι που έφαγε το κείμενο του, ότι ο Χοακίμ Νοά θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΝΒΑ. Τον χαρακτήρισε "μαλακό" ως παίκτη, με παιδικό στυλ στο σουτ.

Όταν το 2007 οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν την απόκτηση του μέσω του ντραφτ ο αρθογράφος είχε γράψει ότι ο Νοά είναι μία απάτη ύψους 211 εκατοστών.

" Δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που είχε πει ότι αν ο Νοά προσφέρει στο ΝΒΑ θα φάω το κείμενο που έχω γράψει για αυτόν. Δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο. Μετά τους 12 πόντους και τα 21 ριμπάουντ εναντίον των Νάγκετς σε παιχνίδι που οι Μπουλς έχασαν, ο Νοά έχει 11,4 πόντους μ.ο και 12,4 ριμπάουντ και είναι εμφανές ότι έχει βελτιωθεί, με δεδομένο ότι κόντρα στους Μπόμπκατς είχε 21 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Στην αρχή έβλεπα ότι ο Νοά βγάζει μία προσποιούμενη ενέργεια στο παιχνίδι του. Ότι ήταν μαλακός και ελαστικός λίγη σημασία έδινα. Όταν άρχισε να βελτιώνεται ως ριμπάουντερ προσπάθησα να διαψεύσω τον εαυτό μου ότι οι αντίπαλοι του δεν τον έπαιρναν στα σοβαρά και τον άφηναν μόνο του.

Στα πλέιο οφ με τους Σέλτικς την περασμένη σεζόν, όταν έκλεψε την μπάλα, έκανε ντρίμπλα και κάρφωσε μπροστά στον Πολ Πιρς κατάλαβα ότι κάτι γίνεται με αυτόν τον παίκτη. Τι ειπά όμως και πάλι μετά; Από τους Σέλτικς έλειπε ο Γκαρνέτ. Τώρα μπορώ να παραδεχτώ ότι έχει διαψεύσει πολλούς από μας



", τόνισε παραδεχόμενος το λάθος του ο Ρικ Μόρισεϊ.

" Nιώθω υπέροχα. Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Επίσης με ικανοποιεί το γεγονός ότι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και το να κλείνουμε τα στόματα ορισμένων που μας αμφισβητούν είναι ένα κίνητρο", σχολίασε ο Νοά νιώθοντας δικαιωμένος και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Ρικ Μόρισεϊ τρώει το κείμενο του με την μεξικάνικη σάλτσα:














TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ