ΑΡΗΣ

Εφές καλεί Μάσεϊ

Εφές καλεί Μάσεϊ
Μάσεϊ

Πρόταση ύψους 1,2 εκ. ευρώ για δύο χρόνια φέρεται να έχει κάνει η Εφές Πίλσεν στον Τζερεμάια Μάσεϊ

Ο Μάσεϊ που τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους βρέθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέρσι ως παίκτης του Γυμναστικού Λάρισας και φέτος του Άρη, δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της τουρκικής ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ μάλιστα δείχνει να την έχει ξεχωρίσει από αυτή της Λιετούβος Ρίτας.
Κι όσο για τον Άρη; Στον Άρη θεωρούσαν σίγουρη την παραμονή του Μάσεϊ για τα επόμενα τρία χρόνια με δεδομένη την έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου μετά τις κινήσεις που είχαν γίνει.

Αυτό όμως δεν συνέβη μέχρι σήμερα με τον Μάσεϊ να άφησε την Θεσσαλονίκη μαζί με τους Σκέιλς και Φλέτσερ και να ξεκίνησε το υπερατλαντικό του ταξίδι. Το θέμα της έκδοσης του σλοβάκικου διαβατηρίου στον Αμερικανό ήταν να κλείσει στα τέλη Μαρτίου. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά πήγε από αναβολή σε αναβολή μέχρι που φθάσαμε λίγο πριν τα πλέι οφ.

Τότε έγινε γνωστό ότι ο Μάσεϊ θα μεταβεί στην Σλοβακία για τις τελευταίες υπογραφές που θα τον έχριζαν πολίτη της χώρας και το μόνο που θα απέμενε θα ήταν κάποια τελευταία διαδικαστικά μέχρι να πάρει το διαβατήριο στα χέρια του. Τελικά όμως ούτε αυτό έγινε με τον Αμερικανό το πρωί της Δευτέρας, μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς εν όψει του πέμπτου και τελευταίου μικρού τελικού των πλέι οφ με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο, να είναι λακωνικός στις δηλώσεις του.

Να μην ήθελε να πει κάτι δηλαδή για το διαβατήριο και γενικότερα να απέφευγε τα πολλά λόγια.Στο διήμερο που ακολούθησε η πλευρά του Μάσεϊ άφηνε να εννοηθεί πως η παραμονή του για τα επόμενα δύο και όχι τρία χρόνια ως Αμερικανός στον Άρη ήταν καθαρά θέμα χρόνου. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη μέχρι αυτή την στιγμή, ο Μάσεϊ ξεκίνησε το πρωί το υπερατλαντικό του ταξίδι και το μέλλον του στον Άρη παραμένει άγνωστο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στην επόμενη μέρα του όχι του Αντρέα Ματσόν με την Εφές Πίλσεν του Ντέιβιντ Μπλατ που ξέρει τον Μάσεϊ καλά από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Άρη και της πρώην ομάδας του Μπενετόν Τρεβίζο να τον περιμένουν. Το τι θα αποφασίσει ο Αμερικανός φόργουορντ είναι κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει γνωστό.

Στον Άρη πάντως ευελπιστούν να πει το ναι στην δική τους πρόταση και να παραμείνει στο δυναμικό τους. Ίδωμεν…

Τέλος κι ενώ στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκονται στην αναζήτηση του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Αντρέα Ματσόν άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει και του χρόνου ο Άλεξ Σκέιλς ενώ ο Κέβιν Φλέτσερ το πιο πιθανό είναι να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ