ΑΡΗΣ

Έφτασε με καθυστέρηση στο Μπόρμιο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑ & ΝΤΙΚΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
Ντικούδης MOTIONTEAM

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία η αποστολή του Άρη έφτασε στο Μπόρμιο. Την Τρίτη το πρώτο φιλικό με τη Νιόν

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας έφτασαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην ιταλική πόλη λόγω τρίωρης αναμονής στη Ρώμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν αργότερα στο Μιλάνο και τελικά στις 7 το πρωί στο Μπόρμιο.
Στις 18:00 της Δευτέρας ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας επί ιταλικού εδάφους αρχικά με βάρη και στη συνέχεια με ασκήσεις στο παρκέ, υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Αντρέα Ματσόν, Νίκου Βετούλα.

Ο Ιταλός κόουτς βρίσκεται στη Βαρκελώνη όπου συμμετείχε τη Δευτέρα στην ετήσια συνάντηση μεταξύ των προπονητών και του τμήματος διαιτησίας της Ευρωλίγκα. Την Τρίτη θα μεταβεί στο Μπόρμιο για να διευθύνει την προετοιμασία της ομάδας.

Στο πρώτο του φιλικό ο Άρης θα παίξει με τη Νιόν του Ιγκ Οκανσέ στις 21:30 της Τρίτης. Η ελβετική ομάδα τερμάτισε στην έβδομη του Πρωταθλήματος πέρυσι.

Προσφορά του "Aris legend store"
Από την Τρίτη ξεκινάει ο μεγάλος διαγωνισμός του "Aris legend store" όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ.

" Οι υπεύθυνοι του καταστήματος δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του Άρη που θα κάνουν αγορές από 40 ευρώ και πάνω να μπουν στην κλήρωση με έπαθλο τρία εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 7, 8 και 9 αντίστοιχα".

"Τα ονόματα των τριών τυχερών φιλάθλων του Άρη θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα Ελλάδας στις 24 Οκτωβρίου

".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ