ΤΡΙΚΑΛΑ

Έφτασε ο Κάντζι

Έφτασε ο Κάντζι

Σήμερα (11/9) το πρωί έφτασε στην Αθήνα ο Κένεθ Κάντζι, ο οποίος θα μεταβεί οδικώς στα Τρίκαλα. Ο δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ρουμανική Πιτέστι που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα (17.30)

Το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι θα δώσουν σήμερα οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη, καθώς τα Τρίκαλα μετά την χθεσινή (11/9) φιλική νίκη επί των Τιτάνων Παλαμά με 76-57, σήμερα (11/10, 17.30) θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό των Τρικάλων την ρουμανική Πιτέστι. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η νέα ομάδα θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της. Μεταξύ αυτών που θα παρακολουθήσουν το σημερινό φιλικό αναμένεται να είναι και ο Κένι Κάντζι. Ο Καμερουνέζος πάουερ φόργουορντ έφτασε το πρωί στην Αθήνα και θα μεταβεί οδικά στην Θεσσαλική πόλη προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Στο μεταξύ μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (fm-100) ο Χρήστος Δεληγιάννης υποστήριξε: " Φέτος, εν αντιθέση με την περσινή σεζόν στην οποία υπήρχε μεγάλη πίεση χρόνου στο στήσιμο της ομάδας, υπάρχει και καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη ηρεμία στο τμήμα. Υπάρχουν βέβαια και πολλά νέα παιδιά, ο κορμός αλλάζει σε μεγάλο βαθμό αλλά όλοι είμαστε αισιόδοξοι γιατί ήδη δουλεύουμε με εντατικούς ρυθμούς και με την προσθήκη των Κατζι και Πάνος θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βγάλουμε ολοκληρωμένο το αγωνιστικό μας προφίλ στους αγώνες. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να δέσουμε σαν ομάδα υπάρχει ηρεμία στο τμήμα καλή οργάνωση και πλέον για όλους μας ο στόχος είναι να φανούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ