ΑΡΗΣ

Έφτασε ο Ματσόν

Έφτασε ο Ματσόν
Ματσόν-Άφιξη

Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση έφτασε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" ο Αντρέα Ματσόν

Ο Ιταλός τεχνικός που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στους "κίτρινους" δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια όπως φάνηκε και από τις μετρημένες δηλώσεις του στις κάμερες αποφασισμένος να αφοσιωθεί στην σκληρή δουλειά.
Συγκεκριμένα ο πρώην κόουτς της Φορτιτούντο Μπολόνια τόνισε: " Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω. Θα φτιάξουμε μία ομάδα με 10 ταπεινούς παίκτες και δεν θα πουλήσουμε κάτι που δεν θα είναι αληθινό. Οι παίκτες που θα έχουμε θα προσπαθήσουν σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Στη συνέχεια ο Ματσόν μίλησε για τις κινήσεις που θα κάνει ο "Αυτοκράτορας" λέγοντας: " Τη στιγμή αυτή η αγορά είναι τρελή", και αναφέρθηκε στους παίκτες που ήδη υπάρχουν: "Έχουμε ήδη στην ομάδα μας τον βασικό πλέι μέικερ (σ.σ. Κλαρκ), τον βασικό σμολ φόργουορντ (σ.σ. Μάρσαλ) και δύο καλούς Έλληνες τους Τσαλδάρη και Ηλιάδη".

Νωρίτερα από τον Ματσόν στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο είχε φθάσει ο εκ των συνεργατών του, Νίκος Βέτουλας, ανηφορίζοντας οδικώς στην Θεσσαλονίκη από την Πάτρα. Στην πορεία οι δυο τους είχαν συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ ουσιαστικά συνεχίζει να αναμένει την αποστολή του συμβολαίου του από τα γραφεία της ΚΑΕ για να το υπογράψει.

Την ίδια ώρα στα υπόψη φαίνεται να είναι ο απόφοιτος του κολεγίου του Νεμπράσκα Άλεκς Μάριτς. Ο 24χρονος Αυστραλός σέντερ ύψους 2.13μ., που την τελευταία χρονιά είχε κατά μ.ο. 15.7 πόντους και 10.2 ριμπάουντ, παρακολουθείται όλες αυτές τις τελευταίες μέρες από τον Ματσόν που αναμένει να ενημερωθεί αν θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό διαβατήριο.

Στις τάξεις της ΚΑΕ εν τω μεταξύ συνεχίζουν τις προσπάθειες πώλησης του Ντάριους Ουάσιγκτον σε ομάδα της Ρωσίας – έχει ακουστεί για Ούνικς Καζάν και Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων – με τον ίδιο να επιθυμεί να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ. Προς πώληση είναι και ο Κέβιν Φλέτσερ.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ