ΑΡΗΣ

Έφθασε και ο Κεϊρούς

Έφθασε και ο Κεϊρούς

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (07/09) ο Σέρτζιο Κεϊρούς για λογαριασμό του Άρη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ με το γερμανικό του διαβατήριο στην κατοχή του αφού προλάβει να ξεκουραστεί μερικές ώρες θα βρεθεί το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει για πρώτη φορά τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή αλλά και να έχει και μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Την ώρα της προπόνησης του Άρη εξάλλου είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Ντάριλ Ουάτκινς με τον 26χρονο Αμερικανό σέντερ να είναι να περάσει από το «μικροσκόπιο» του «τίγρη» από την Παρασκευή και για το επόμενο δεκαήμερο.

Κατά την παρουσία της αποστολής του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας για προπονήσεις αλλά και για την συμμετοχή της στο τουρνουά της Ακαντέμικ το τριήμερο 16-18 του μήνα.

Εν τω μεταξύ στον Άρη μετά από την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό και όχι στην ισπανική Μπιλμπάο από την οποία ήταν να αποκτηθεί για την προσεχή χρονιά με την μορφή δανεισμού,κινούνται για την εύρεση άλλου γκαρντ.

Στην λογική αυτή στα υπόψη παραμένει πάντα ο Κώστας Χαραλαμπίδης με τον 34χρονο έμπειρο γκαρντ που ήταν και πέρσι στο ρόστερ και να επιθυμεί και εκείνος την παραμονή του.

Εμπόδιο ωστόσο την στιγμή αυτή φαίνεται να αποτελεί η εκκρεμότητα που υπάρχει από την περσινή αγωνιστική περίοδο ώστε να ακολουθήσει συζήτηση για τις απολαβές του για την νέα χρονιά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ