ΑΡΗΣ

Έφθασε ο Κλαρκ

Έφθασε ο Κλαρκ
Κλαρκ

Στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας έφτασε ο Κέιντρεν Κλαρκ που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία

Πλέον ο Αντρέα Ματσόν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, γεγονός που διευκολύνει το έργο του, όσον αφορά το χτίσιμο της ομάδας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κλάρκ έφτασε στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας όπου οι «κίτρινοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συνοδευόμενος από τον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης, που τον παρέλαβε από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα όπου ταξίδεψε μόνος του από την Σόφια με ταξί.

Ο 24χρονος πλέι μέικερ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για την ενσωμάτωση του στην προετοιμασία της ομάδας τόνισε: " Είμαι χαρούμενος που θα έχω την δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά με την ομάδα και νιώθω απόλυτα έτοιμος".

"Θεωρώ ότι αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε καλά ο ένας τον άλλον και να αποκτήσουμε «χημεία» ως ομάδα, για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής σαιζόν. Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από αρκετά καλούς παίκτες και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να γνωρίσουμε καλά ο ένας τον άλλον και να γίνουμε ένα

".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ