ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έγινε η κλήρωση για τις "μικρές" Εθνικές

Έγινε η κλήρωση για τις "μικρές" Εθνικές
INTIME SPORTS

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/1) πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Νέων στο Μόναχο, με τις Εθνικές να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στην πρώτη φάση.

Οι έξι "μικρές" Εθνικές έμαθαν το μεσημέρι της Παρασκευής (22/1) τους αντιπάλους τους στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Νέων στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο.

Αναλυτικά οι κληρώσεις:

Το πρωτάθλημα της Εθνικής Νέων Ανδρών θα φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα από 15 ως 24 Ιουλίου. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο μαζί με τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, το Κόσοβο και την Αλβανία.

Η Εθνική Εφήβων στον Β’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Σαμσούντα της Τουρκίας (30/7-7/8) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, τη Γερμανία και τη Φινλανδία.

Η Εθνική Παίδων θα αγωνιστεί στην πόλη Ράντομ της Πολωνίας (12-20/8). Στον Δ’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, τη Φινλανδία και την Εσθονία.

Η Εθνική Νέων Γυναικών επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία. Στον Γ’ Όμιλο στον οποίο κληρώθηκε θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Λετονία. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας (9-17/7).

Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης από 23-31 Ιουλίου. Μαζί με την Ελλάδα στον Β’ Όμιλο θα αγωνιστούν η Εσθονία, η Ιρλανδία, η Αγγλία και η ΠΓΔΜ.

Η Εθνική Κορασίδων θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας. Κληρώθηκε στον Γ’ Όμιλο μαζί με την Αλβανία, τη Δανία, την Ουκρανία, το Λουξεμβούργο και την Ισλανδία. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Οράντεα της Ρουμανίας από 5-14 υγούστου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ