ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Έγινε ο Αγιασμός

Έγινε ο Αγιασμός
Αγιασμός

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο "Βενετόκλειο" ο Αγιασμός της ομάδας

Στο κλειστό γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον πατέρα Ιωάννη Χαλκιά να μοιράζει τις ευχές της Εκκλησίας σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.
Εκτός από τον Ρόμπερτ Ντόζιερ που θα φτάσει στο νησί το απόγευμα του Σαββάτου, όλοι οι παίκτες ήταν παρόντες όπως και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που ταξίδεψε αυθημερόν στη Ρόδο λόγω του ρεπό που είχε η Εθνική ανδρών στην οποία είναι βοηθός

Νέο μέλος ο Χατζηλαζάρου
Στο μεταξύ ο Γιάννης Χατζηλαζάρου αποτελεί νέο μέλος του ΔΣ. Ο γνωστός ξενοδόχος της Ρόδου αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα το γεγονός ότι το πιο σημαντικό ρόλο σε ένα σύνολο παίζει το οικογενειακό κλίμα, κάτι που αποτελεί και το μυστικό της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια.

Γιαννάς: " Σημαντικός ο κορμός"
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Γιαννάς δήλωσε για την έναρξη της προετοιμασίας: " Εύχομαι η φετινή χρονιά να μοιράσει υγεία σε όλους, αφού αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να έχουμε μία ανάλογη πορεία με πέρσι, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για μας".

"Η ομάδα πήρε νέους παίκτες στο ρόστερ της κι αυτό είναι ένα ωραίο στοίχημα για τον προπονητή μας. Ο Κολοσσός κράτησε έξι παίκτες από τον περσινό κορμό, κάτι που πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο και με κάνει αισιόδοξο ότι η πορεία του Κολοσσού θα είναι καλή".

"Εμείς ως διοίκηση θα πράξουμε, αυτό που κάνουμε όλα τα χρόνια. Θα είμαστε δηλαδή δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειάζεται. Το τεχνικό τιμ δουλεύει σκληρά και στην προσπάθεια μας αυτή θα χρειαστούμε δίπλα μας όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου



".

Ο προπονητής των "μπλε" Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε με τη σειρά του: " Μία νέα χρονιά αρχίζει, η οποία θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική γιατί ακολουθεί την καλύτερη σεζόν του Κολοσσού, στην ιστορία του, στην Α1. Αυτό μας δημιουργεί επιπλέον μία αίσθηση ευθύνης και μπροστά μας παρουσιάζεται μία νέα πρόκληση και φυσικά περισσότερες απαιτήσεις".

"Κρατήσαμε τον βασικό μας κορμό και φέραμε στην ομάδα παίκτες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να δείξουμε στον κόσμο ότι παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι".

"Επιθυμία μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι ο Κολοσσός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας



".

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος είπε μετά τη λήξη του Αγιασμού: " Πρώτα απ’ όλα εύχομαι υγεία σε όλους και επιτυχίες στην ομάδα μας. Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει μαζί μας το μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχει τους στόχους του ο Κολοσσός".

Από την πλευρά του ο Σπύρος Παντελιάδης τόνισε: " Ξεκινάμε και φέτος με αισιοδοξία ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μας. Κι αυτό γιατί ο Κολοσσός δεν θα είναι πλέον η έκπληξη του πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι οι αντίπαλοι πλέον μας γνωρίζουν".

"Για να πάμε καλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη και η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για να έχουμε μία καλή χρονιά

".

Τέλος ο Τζον Έντουραντς δήλωσε: " Προσπαθώ από την πρώτη στιγμή να μπω στο κλίμα της ομάδας και της Ρόδου. Βρίσκομαι μόλις δύο ημέρες στο νησί και θα δώσω των καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα".

"Τις επόμενες μέρες θα έρθει στη Ρόδο και η οικογένεια μου, κάτι που θα με βοηθήσει αρκετά να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Κολοσσό, θέλω να παίξουμε καλό μπάσκετ και να προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι

".














TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ