ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είδαν φως... και ζήτησαν

Είδαν φως... και ζήτησαν
Περπέρογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Λιανός ζήτησε 800.000 ευρώ (!) από τον Ολυμπιακό για να ελευθερώσει τον Περπέρογλου

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τον Έλληνα παίκτη του Πανιωνίου. Ο παίκτης; Θέλει να παίξει στην Ευρωλίγκα. Όχι με οποιαδήποτε ομάδα. Με τον Ολυμπιακό. Στη μέση; Ο Ηλίας Λιανός και οι απαιτήσεις του. Ο μεγαλομέτοχος της κυανέρυθρης ΚΑΕ έκανε γνωστά τα οικονομικά εμπόδια που ανυψώνει στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και η αλήθεια είναι, πως είναι αρκετά υψηλά.
Ο Πανιώνιος ζητάει από τον Ολυμπιακό 800.000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Περπέρογλου να πάει στο Λιμάνι, αλλά το ποσό είναι τεράστιο. Η αξία του παίκτη και ειδικότερα η προοπτική του ταλέντου. Όμως, όπως φαίνεται ο Πανιώνιος προσπαθεί να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί σε μια περίοδο, όπου αναζητά προπονητή και βλέπει το ρόστερ του να αποδυναμώνεται.

Πλέον, η υπόθεση περνάει σε άλλες βάσεις. Είναι λογικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού να σκέφτεται πλέον το επόμενό της βήμα, αφού το να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος, είναι κάπως παράλογο. Βέβαια, κάποιος θα πει, ότι το θέμα είναι τι γίνεται φέτος. Όχι του χρόνου.

Ε, σε αυτό δεν φταίει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε φυσικά ο ίδιος ο παίκτης. Νόμος της αγοράς λέγεται. Ή της ζούγκλας. Όπως θέλετε πάρτε το...




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ