EUROLEAGUE

"Είμαστε η... Μακάμπι"

"Να παίξουμε ως... Μακάμπι" είναι το σύνθημα των Ισραηλινών ενόψει ΟΑΚΑ

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Παίζουν με αυτοπεποίθηση, ειδικά στο γήπεδο τους. Είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν νιώθουμε σαν το αουτσάιντερ. Θα παίξουμε σαν Μακάμπι κι ελίζω να βρεθούμε σε καλή μέρα. Θα πάμε για να παλέψουμε" τόνισε ο Νέβεν Σπάχια.

Στην Αθήνα, πάντως, δεν αναμένεται να ταξιδέψει ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόντνεϊ Μπιούφορντ. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν βρήκε το ρόλο του στην ομάδα, οπότε αποφασίσαμε να τον αφήσουμε ελεύθερο. Δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια ούτως ή άλλως, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα χημείας" δήλωσε σχετικά ο Κροάτης τεχνικός.

Για να ολοκληρώσει: "Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια με τη Ολύμπια και τη Ναχάρια ήμασταν καλύτεροι".

Από τη μεριά του ο Λιόρ Ελιγιάχου σχολίασε: "Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι πάντα μια νέα και ενθουσιώδης εμπειρία για μένα. Το παιχνίδι στην Αθήνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό και απέναντι σε έναν προπονητή όπως είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς, αλλά όταν το παιχνίδι ξεκινήσει έχουμε μόνο ένα στόχο: τη νίκη.

Πρέπει να αρχίζουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι εντυπωσιακό, αλλά είμαστε η Μακάμπι και πρέπει να παλέψουμε ανεξάρτητα με το ποιον αντιμετωπίζουμε"

.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι με προβλήματα, καθώς τόσο ο Ραμούνας Σισκάουσκας όσο και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς είναι τραυματίες και δε είναι στο ρόστερ. Το καλό για τους πράσινους είναι ότι ο Δήμος Ντικούδης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, συμμετείχε και στην προπόνηση της Τετάρτης κι εκτός απροόπτου θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με την ισραηλινή ομάδα.







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ