ΑΡΗΣ

Εκ νέου στροφή και συμφωνία με Κόλεμαν

Εκ νέου στροφή και συμφωνία με Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Στον Άρη όσο περίμεναν περίμεναν τον Μπίλι Κις και λόγω της ανάγκης απόκτησης ενός γκαρντ στράφηκαν εκ νέου στον Τζερόμ Κόλεμαν.

Η υπομονή για την αποστολή του υπογεγραμμένου συμβολαίου του Μπίλι Κις φαίνεται πως εξαντλήθηκε στον Άρη όπου υπήρξε ήδη εκ νέου στροφή στον Τζερόμ Κόλεμαν.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ που είχε απασχολήσει προ δεκαημέρου όχι απλά φαίνεται να είναι στα υπόψη αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και προ των πυλών.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο τότε ο Κόλεμαν υπολογίζεται αν όχι την Τρίτη το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να αφήσει πίσω του την Νέα Υόρκη και να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Κάτι που θα συμβεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του αφού η πρώτη ήταν πρόπερσι όταν και είχε έρθει για λογαριασμό του Ηρακλή ως επιλογή του Γιώργου Καλαφατάκη και πέρσι στο Ρέθυμνο ως επιλογή του Στέργιου Κουφού.

Ο Κόλεμαν θα πρέπει να σημειωθεί ότι και στα μέσα της περασμένης είχε απασχολήσει την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και ουσιαστικά είχε έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Όπως επιβεβαιώθηκε εκ νέου με τον 31χρονο Αμερικανό γκαρντ να αναμένει στο ακουστικό του έχοντας διευθετήσει το εμπόδιο που είχε παρουσιαστεί την τελευταία στιγμή για να ξεκινήσει το υπερατλαντικό του ταξίδι και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Κάτι που δεν θα γίνει μόνο αν απαντήσει ο Κις, στην περίπτωση του οποίου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση σε μία χρονιά οικονομικής εξυγίανσης, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Πατ Κάρολ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ