ΑΡΗΣ

Εκ νέου τραυματίας ο Πελεκάνος

Εκ νέου τραυματίας ο Πελεκάνος

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ του Αλεξανδρείου και αύριο θα εκτιμηθεί ο τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο του φόργουορντ του Άρη.

Μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αστράγαλό του την περασμένη Τετάρτη στο φιλικό με το Ανατόλια για τον Μιχάλη Πελεκάνο σήμερα κληρονόμησε νέο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παρκέ του Αλεξανδρείου και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του και πολύ περισσότερο αν θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Αθήνα.

Ο σημερινός τραυματισμός του Πελεκάνου προέκυψε από μία διεκδίκηση της μπάλας όπου προσγειώθηκε ανώμαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να αποχωρήσει κουτσαίνοντας και να του τοποθετηθεί αμέσως πάγος.

Κι όσο για τον Γιώργο Τσιάρα θέλησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό να κρατήσει την αγωνιστικότητα και το πάθος που είχε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο και πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα αντιδράσει.

Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο που μπήκε πιο δυνατά και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Είναι Πρωταθλητές Ευρώπης και από το σημερινό ματς μπορούμε επίσης να κρατήσουμε το γεγονός ότι κοντράραμε μία τόσο δυνατή ομάδα. Ο Άρης μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε αντίπαλο".

Κι όσο για το ότι ο Άρης αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό με ελληνικό ρόστερ απόντων των Πάσαλιτς και Χαντ ο Τσιάρας σχολίασε πως: "Είναι η πρώτη φορά φέτος που αγωνιζόμαστε χωρίς ξένους. Κάθε Ελληνική ομάδα πρέπει να το καταλάβει αυτό και να δώσει χώρο στους έλληνες παίκτες".

Τέλος όσον αφορά την συνέχεια δήλωσε: "Έχουμε πέντε παιχνίδια ακόμα τα οποία είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι ότι παλεύει κάθε παιχνίδι και εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Ίκαρο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ