ΑΡΗΣ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΑΣ

Εκδικάστηκε η προσφυγή του ΑΣ

Εκδικάστηκε όπως ήταν προγραμματισμένο στις 10:00 η προσφυγή του ΑΣ Άρη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την δημιουργία νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ Άρης.

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης μετά την σημερινή εκδίκαση στις 10:00 της προσφυγής του ΑΣ Άρη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πλέον το μόνο που απομένει και αναμένουνε οι ενδιαφερόμενοι είναι απλώς την απόφαση του δικαστή για την έγκριση της προσφυγής ώστε ακόμη και σήμερα να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Όπως ήταν επόμενο εκτός του νομικού του ΑΣ Άρης, Χρήστου Γρόλλιου, παρών στην σημερινή εκδίκαση ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακόμη και ο γραμματέας του ΑΣ Άρης και επικεφαλής του νέου διοικητικού συμβουλίου, Λευτέρης Αραβνίτης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Ο νομικός του ΑΣ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, ως όφειλε κατά την εκδίκαση της προσφυγής ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ΚΑΕ Άρης οδηγήθηκε σε αυτήν την λύση.

Υπενθυμίζεται πως το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης θα αποτελείται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Θόδωρο Κουρόγλου, Θόδωρο Εμμανουηλίδη, Λάζαρο Πετρομελίδη και Χρήστο Γαλιλαία.

Όσο για τις τρεις προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης αυτές είναι: 1. Το "κούρεμα" των οφειλών προς πρώην παίκτες που έχουνε κινηθεί νομικά, 2. Η συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την νέα αγωνιστική περίοδο και τις απολαβές του και 3. Η καλύτερη δυνατή προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ