NBA

Εκνευρισμένος ο ΛεΜπρον: Εγκατέλειψε το παρκέ 10'' πριν από το τέλος του Game 3

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποχωρεί από το παρκέ
AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν φανερά εκνευρισμένος από την ήττα στο Game 3, σε τέτοιο βαθμό που βγήκε από το παρκέ του γηπέδου με 10'' για το τέλος της αναμέτρησης.

Παρά τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες που είχαν (Μπαμ Αντεμπάγιο και Γκόραν Ντράγκιτς), οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κερδίσουν το Game 3 (115-104) και να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου στη "φούσκα" της Disney World.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ξεκίνησαν απογοητευτικά το παιχνίδι, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και είδαν τον Τζίμι Μπάτλερ να κάνει μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην ιστορία των τελικών του ΝΒΑ, με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Όλα αυτά δημιούργησαν εκνευρισμό στον ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος δεν κατάφερε -σε πρώτο χρόνο- να ελέγξει τον εκνευρισμό του. Κι αυτό αποτυπώθηκε στο γεγονός πως αποχώρησε από το παρκέ με περίπου 10'' να απομένουν για το τέλος του αγώνα. Ο "Βασιλιάς" περίμενε -για λίγο- υπομονετικά στην άκρη του γηπέδου (προκειμένου να μην δείξει ασέβεια προς τους νικητές) και έφυγε, δίχως να πει το παραμικρό.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ