ΑΡΗΣ

Έκσταση στον κόσμο του Άρη για την ισοφάριση

Έκσταση στον κόσμο του Άρη για την ισοφάριση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δεύτερη σερί νίκη επί του Παναθηναϊκού προκάλεσε... έκσταση στις κερκίδες του Nick Galis Hall. Δείτε πως πανηγύρισαν οι οπαδοί των "κίτρινων" την ισοφάριση της ημιτελικής σειράς των playoffs (2-2), αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από τον τέταρτο ημιτελικό.

Ο Άρης συνεχίζει να... τρελαίνει κόσμο, κερδίζοντας για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες τον Παναθηναϊκό , παρά το γεγονός πως δεν είχε στη σύνθεσή του τρία σημαντικά κομμάτια του rotation (Χάγκινς, Ξανθόπουλος, Ζάρας). Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επέστρεψε από το -10 στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs, για να πάρει τη νίκη και να έχει πλέον το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ , το Σάββατο (14/5, 18:00) στο ΟΑΚΑ.

Η ΚΑΕ Άρης δημοσίευσε δύο videos από την τέταρτη ημιτελική αναμέτρηση, με όσα έγιναν στη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του. Δείτε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες, αλλά και την αποθέωση των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη από τους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν την Τετάρτη (11/5) το Nick Galis Hall.



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ