ΑΡΗΣ

Έκτακτο Δ.Σ. για Χρυσικόπουλο

Έκτακτο Δ.Σ. για Χρυσικόπουλο
INTIME SPORTS

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο στην ΚΑΕ Άρης για το μεσημέρι ώρα 14:00 με θέμα την υπογραφή συμβολαίου από τον Λίνο Χρυσικόπουλο.

Ο διεθνής φόργουορντ όπως είναι γνωστό δεν είχε υπογράψει την 1η Δεκεμβρίου το συμβόλαιο που του είχε προταθεί από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εμμένοντας στην θέση του αυτή μέχρι και σήμερα.

Σε μία μέρα και σε ένα προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο όπου σύμφωνα με πληροφορίες το παρών είναι να δώσει και ο εκπρόσωπός του Χρυσικόπουλου, Παναγιώτης Καπάζογλου.

Σκοπός της παρουσίας του έχει να κάνει με το να παρουσιάσει ενώπιον των διοικούντων της ΚΑΕ Άρης την πρόταση του διεθνή φόργουορντ για το πώς θα προτιμούσανε να ήταν οι όροι του συμβολαίου του.

Μία συνάντηση και ένα διοικητικό συμβούλιο που είναι να ξεκινήσει λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Υπενθυμίζεται πως ο Χρυσικόπουλος εκτός του ότι επιμένει μετά από κάτι παραπάνω από τρεις μήνες να μην υπογράφει το συμβόλαιο που του έχει προταθεί από την ΚΑΕ Άρης έχει προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής που εκδικάζεται μεθαύριο Πέμπτη (10/03).

Κίνηση με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής φόργουορντ δεν έχει αναγνωρίσει την μονομερή ανανέωση του συμβολαίου που έχει καταθέσει η ΚΑΕ Άρης με τον κίνδυνο να μείνει ελεύθερος να είναι ορατός εκτός και αν υπάρξει ανατροπή της κατάστασης με υπογραφή του σήμερα το μεσημέρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ