ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Μπατίστ

Εκτός αποστολής ο Μπατίστ
Μπατίστ

Χωρίς τον Μάικ Μπατίστ, αναχωρεί την Τρίτη για τη Μάλαγα, ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή ο Χατζηβρέττας

Ο Μπατίστ έκανε δύο δυνατές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και φάνηκε ότι είχε ξεπεράσει τη θλάση στη γάμπα. Αισθάνθηκε, όμως και πάλι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Πέμπτη, έδειξε θλάση σε άλλη μυϊκή ομάδα στη γάμπα και δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προτιμά να έχει τον Αμερικανό άσο στον αγώνα με τον Άρη.

Ο αγώνας με την ισπανική ομάδα είναι θα γίνει την Τετάρτη (21:45) για τη δωδέκατη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Ευρωλίγκα, στον οποίο ο Παναθηναϊκός, είναι αήττητος.

Γιαννακόπουλος: " Για πάντα πρώτος"

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, μίλησε για την αγάπη του προς την ομάδα την οποία χαρακτήρισε θρησκεία: " Αν θες να διατηρήσεις μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να πονέσεις, να αιμορραγήσεις. Για μας, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν είναι επιχείρηση, μα κάτι άλλο. Θρησκεία! Η ζωή μας η ίδια! Γι’ αυτό και να ’ναι όλοι βέβαιοι ότι θα κάνουμε τα πάντα, για να είναι πάντα πρώτος! Εντός κι εκτός Ελλάδας", είπε ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού", στο Sportime Radio.

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήταν προτιμότερο να κάνει μία "κοιλιά" η ομάδα, τώρα που λογικά δεν θα έχει συνέπειες: " Ρωτήστε τον Ομπράντοβιτς! Γι’ αυτό διαλέξαμε τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ