ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός η μισή ομάδα

Εκτός η μισή ομάδα
Καραμαλέγκος

Χάνουν τον αγώνα με το Μαρούσι, Διαμαντίδης και Σπανούλης. Πρόβλημα άλλοι πέντε πράσινοι!

Ο Παναθηναϊκός για την ακρίβεια έχει 15 παίκτες στο ρόστερ του, αλλά από αυτούς οι επτά (!!!) αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού! Έτσι είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο παιχνίδι της Πέμπτης θα επιστρατευτεί και ο νεαρός Καραμολέγκος (φωτό)!
Πλην του γνωστού τραυματισμού του Κώστα Τσαρτσαρή, τα προβλήματα μεγάλωσαν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου απουσίασαν οι Βασίλης Σπανούλης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αλλά και ο Γιώργος Μπόγρης που εξακολουθεί να είναι κρεβατωμένος με πυρετό.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο 35' και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Κάτι που σημαίνει πως και αυτός όπως και ο Σπανούλης θα απουσιάσουν από το ματς της Πέμπτης κόντρα στο Μαρούσι. Χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε απλή κάκωση και έτσι απλά θα πρέπει να μείνει εκτός για μία εβδομάδα.

Οι σίγουρες απουσίες γίνονται έτσι τρεις (μαζί με τον Τσαρτσαρή) και... συνεχίζουμε! Άρρωστος πλην του Μπόγρη είναι και ο Νίκολας, που έπαιξε με πυρετό κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά θα παίξει την Πέμπτη. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Στράτο Περπέρογλου που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ οι ενοχλήσεις στην γάμπα του Νίκολα Πέκοβιτς δεν έχουν υποχωρήσει...

Συνολικά δηλαδή επτά παίκτες και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πονοκεφαλιάζει ενόψει του αγώνα με το Μαρούσι, όπου ο Παναθηναϊκός -όπως έκανε και με την Παρτίζαν- δεν θα παίξει για κανέναν άλλο, παρά μόνο για τον ίδιο.

Σε όλους αυτούς προσθέστε και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δεν έκανε προπόνηση γιατί επέστρεψαν οι ενοχλήσεις στο γόνατο του. Το καλό είναι ότι υπάρχει η διακοπή για το All Star Game όπως και αρκετά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια στην Α1.

Κυνηγώντας τον Οικονόμου

Στο μεταξύ, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Μάικ Μπατίστ έφτασε τους 2204 πόντους και είναι τέταρτος πίσω από το Νίκο Οικονόμου που έχει 2207! Μάλιστα φέτος μπορεί πολύ εύκολα να περάσει ακόμα και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και τον δεύτερο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, που έχει 2285 πόντους. Πρώτος με διαφορά... ασφαλείας είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που έχει 4698 πόντους.












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ