ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός Μπετσίροβιτς, Ντελκ

Εκτός Μπετσίροβιτς, Ντελκ
Διαμαντίδης

Αν και δεν θα αγωνιστούν στο Ζάγκρεμπ, Μπετσίροβιτς και Ντελκ, θα ακολουθήσουν την αποστολή

Ο Σλοβένος, έχει κάκωση στο γόνατο, ενώ τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα αντιμετωπίζει ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή γιατί όλοι οι ξένοι παίκτες των "πρασίνων" μετά τον αγώνα με την Τσιμπόνα θα αναχωρήσουν απευθείας από το Ζάγκρεμπ για την πατρίδα τους προκειμένου να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.

Εκτός προπόνησης ο ΤσαρτσαρήςΕκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο διεθνής φόργουορντ ακολούθησε θεραπεία στον αστράγαλο (διάστρεμμα), αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος την Πέμπτη για τον αγώνα με τους Κροάτες. Στη διάθεση του Ομπράντοβιτς βρίσκονται και ο Τομάσεβιτς, Σισκάουσκας που έχουν ξεπεράσει οριστικά τα προβλήματα τραυματισμών.

Κορυφαίος ο "Μητσάρας"
Καλύτερος Έλληνας, πλέι μέικερ, αναδείχθηκε από το "eurobasket.com", ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 734 ψήφους από τις 1.216 συνολικά που κατέγραψε σε δημοψίφησμα η ιστοσελίδα "eurobasket" στο διάστημα των τελευταίων 20 ημερών.

Στη δεύτερη θέση με 333 ψήφους, ο Θοδωρής Παπαλουκάς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ 88 ψήφους συγκέντρωσε ο Νίκος Ζήσης της Μπενετόν Τρεβίζο. Οι υπόλοιπες 61 ψήφοι μοιράστηκαν σε άλλους Έλληνες πλέι μέικερ.

Επίσκεψη αγάπης
Το πρωί της Τρίτης, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, επισκάφθηκαν το "Αναρρωτήριο Πεντέλης" και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ίδρυμα λίγο μετά τις 11:00 π.μ., επικεφαλής της οποίας ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης. Λίγο πριν είχε φθάσει και ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Την ομάδα υποδέχθηκε, ο διοικητής του Αναρρωτήριου, κύριος Ρούφος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε την " κορυφαία ομάδα της Ευρώπης" για την παρουσία της και ευχήθηκε μεταξύ άλλων " την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου τον ερχόμενο Μάϊο στην Αθήνα".

Ακολούθησαν οι ευχές του κ. Γιαννακόπουλου για "Χρόνια Πολλά" και "λιγότερα παιδιά εκεί την νέα χρονιά" και στη συνέχεια ήταν η σειρά των παικτών να μοιράσουν δώρα και γλυκά, να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και το προσωπικό του Ιδρύματος και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα.

Γιαννακόπουλος: " Ήρθαμε να δώσουμε χαρά"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος, δήλωσε: " Ημέρες χαράς και γιορτής είναι αυτές που διανύουμε και η ομάδα ήλθε σήμερα εδώ για να δώσει λίγη από αυτήν την χαρά στα παιδιά που στερούνται την αγάπη και να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, σε όλο τον κόσμο και φυσικά σε αυτά τα παιδιά".

" Όσο για τον Παναθηναϊκό εύχομαι να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και να κατακτήσει στο τέλος και τους 3 τίτλους". Από την δική του πλευρά ο Δημήτρης Παπανικολάου επεσήμανε: " Καλό είναι αυτά τα παιδιά να μην τα θυμόμαστε μόνο τέτοιες ημέρες αλλά όλο τον χρόνο. Όταν βλέπεις αυτά τα χαμόγελα τότε αυτόματα παίρνεις και εσύ δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον".

















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ