ΑΡΗΣ

Εκτός ο Ηλιάδης

Εκτός ο Ηλιάδης
Ηλιάδης

Ο Σάββας Ηλιάδης για μία ακόμη μέρα σήμερα δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού

Ο γκαρντ του Άρη εξαιτίας του τραυματισμού του αυτού είχε προτιμηθεί από τον Αντρέα Ματσόν να μην αγωνιστεί το Σάββατο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Ολύμπια Λάρισας στην Λάρισα για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Ο τραυματισμός του Ηλιάδη πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο λόγος; Το γεγονός ότι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει έστω και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ενώ σίγουρα θα δώσει το παρών στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς είτε αυτό γίνει το Σάββατο είτε την Κυριακή.

Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη έδωσαν κανονικά το παρών το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στη συνέχεια της προετοιμασίας για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ. Ο Μάικ Ουίλκινσον αναφερόμενος σε αυτήν δήλωσε πως: "Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντίπαλος στα ημιτελικά, θέλουμε μόνο να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε, να καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε ως το τέλος".

Τέλος κι όσον αφορά την περίπτωση του Τζερεμάια Μάσεϊ και του μέλλοντός του στον Άρη οι συζητήσεις με τον Αμερικανό φόργουορντ αναμένεται να συνεχιστούν μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Στον Άρη θεωρούν την παραμονή του δεδομένη και το μόνο που ουσιαστικά αναμένουν είναι την έκδοση του διαβατηρίου του από την Σλοβακία που θα του επιτρέψει να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Υπενθυμίζεται πως η εξέλιξη αυτή θα χρίσει τον Μάσεϊ παίκτη του Άρη για άλλα τρία χρόνια, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2010.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ