ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός προπόνησης ο Γκιστ

Εκτός προπόνησης ο Γκιστ
INTIME SPORTS

Με τον Τζέιμς Γκιστ να παραμένει εκτός, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, η μόνη μετά την επιστροφή του από τη Μάλαγα και πριν το ματς με την Κηφισιά (Κυριακή 16/2, 19.15, ΔΤ).

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Μάλαγα και ο Αργύρης Πεδουλάκης κάλεσε τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, για προπόνηση, το απόγευμα ώστε να συντονιστούν με τις ανάγκες του αγώνα εναντίον της Κηφισιάς (Κυριακή 16/2, 19.15, ΔΤ).

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν και πάλι εκτός της διαδικασίας (ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα) και δεν θα παρουσιαστεί στο ματς για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Διαβάστε εδώ τι αναμένεται να γίνει την Κυριακή (16/2).

Έχετε επίσης, υπ όψιν σας πως ο Μάικ Μπατίστ απέχει μόλις 4 ριμπάουντ από τα 1500 στην καριέρα του στην Basket League ΟΠΑΠ. Θα γίνει ο 14ος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό. Επίσης, χρειάζεται ακόμη 11 εύστοχα δίποντα για να φτάσει τον Μίτσελ Ούγκινς στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πλησιάζει δύο ακόμη ρεκόρ. Απέχει 3 τάπες από την έκτη θέση των κορυφαίων μπλοκέρ της Basket League ΟΠΑΠ. Και μόλις 3 αμυντικά ριμπάουντ από το να προσπεράσει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς στη δεύτερη θέση όλων των εποχών.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 1 εύστοχη ελεύθερη βολή φτάνει τις 200 στην Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Αποστολίδης με 3 κλεψίματα θα φτάσει τα 200.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ