EUROLEAGUE

Ελεύθερος ο Κρστιτς!

Ελεύθερος ο Κρστιτς!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε χρήση του όρου στο συμβόλαιο του Νέναντ Κρστιτς και αποδέσμευσε τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος αποχωρεί από την ''ομάδα του στρατού'' έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Νέναντ Κρστιτς ήλθε στην ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2011, αφήνοντας το ΝΒΑ και τους Μπόστον Σέλτικς για την ''ομάδα του στρατού''. Έπειτα από τρία χρόνια στη Μόσχα (σ.σ. και ισάριθμα χαμένα Final Four), ο Σέρβος σέντερ αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ.

Οι Ρώσοι έκαναν χρήση του όρου στο συμβόλαιο του Κρστιτς και αποδέσμευσαν τον Σέρβο ο οποίος κατέκτησε τρεις φορές την VTB United League ενώ ήταν μέλος της All-Euroleague First Team τις σεζόν 2011-12 και 2012-13. Αγωνίστηκε σε 180 αγώνες με την ΤΣΣΚΑ και αποχωρεί έχοντας 11.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ, 0.4 κλεψίματα και 0.5 μπλοκ μ.ό.

Βατούτιν: ''Θα βρει το έξτρα κίνητρο''

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε με αφορμή την αποχώρηση του Σέρβου σέντερ από την ''ομάδα του στρατού'': ''Το διαζύγιο με τον Νέναντ είναι ίσως μια από τις πιο δυσάρεστες στιγμές των τελευταίων χρόνων! Κατ' αρχάς, επειδή προκειται για έναν σπουδαίο φίλο κι εξαιρετικό άνθρωπο ο οποιος αφήνει τη Μόσχα έπειτα από τρία χρόνια. Από την άλλη πλευρά, είμαστε σίγουροι ότι η συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα και η υπογραφή πολυετούς συμβολαίου θα προσφέρουν στον Νέναντ το έξτρα κίνητρο που θα δώσει ώθηση στην καριέρα του! Παραμένει ένας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους σέντερ στην Ευρώπη. Πραγματικά ευχαριστούμε τον Νέναντ Κρστιτς για όσα πρόσφερε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Του ευχόμαστε τα καλύτερα''.

Κρστιτς: ''Όλα είναι θέμα business''

Από την πλευρά του, ο Κριστιτς εξήγησε ότι θα παραμείνει για πάντα οπαδός της ΤΣΣΚΑ, μίλησε για τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και αναφέρθηκε στον χαμένο στόχο της Euroleague. ' 'Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν η καλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια! Οι άνθρωποι της ομάδας, οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός... Όλα ήταν τελεια! Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Μόσχα ωστόσο καταλαβαίνω ότι όλα είναι θέμα business. Η ΤΣΣΚΑ θα είναι πάντα η ομάδα μου! Αισθάνομαι τα ίδια πράγματα που νιώθω για την Παρτίζαν! Είχαμε μεγάλο στόχο να κατακτήσουμε την Euroleague για τους φιλάθλους μας όμως δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω η ομάδα να το πετύχει στο εγγύς μέλλον. Πάντα θα υποστηρίζω την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με εξαίρεση τα παιχνίδια που θα παίζουμε ως αντίπαλοι! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του οργανισμού''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ