MEDIA

Elite League Final Four, Πανιώνιος - Ηρακλής: Πού θα δείτε το σπουδαίο παιχνίδι που θα δώσει την άνοδο στην Stoiximan Basket League της σεζόν 2024/25

Ο Νίκος Γκίκας σε αγώνα Ηρακλής - Πανιώνιος
Ο Νίκος Γκίκας σε αγώνα Ηρακλής - Πανιώνιος EUROKINISSI - ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Πανιώνιος και Ηρακλής κοντράρονται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στον τελευταίο αγώνα του Final Four της Elite League, ψάχνοντας για την νίκη που θα τους δώσει το 2ο εισιτήριο για την Stoiximan Basket League της σεζόν 2023/24.

Ο Μαραθώνιος της Elite League ολοκληρώνεται σήμερα (19/5), με τον τελευταίο αγώνα του Final Four. Ένα τεράστιο παιχνίδι, με δύο ιστορικές ομάδες, που θα κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει το 2ο εισιτήριο της ανόδου στην Stoiximan Basket League της σεζόν 2024/25 μετά τον πρωταθλητή Μίλωνα.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων η ατμόσφαιρα θα μυρίζει μπάσκετ, με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (16:00, ACTION 24), με τις δύο ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για την άνοδο, μετά από μία σεζόν όπου οι "κυανέρυθροι" ήταν σταθερά στην κορυφή - αλλά τους σόκαρε ο Μίλωνας στον τελικό της Παρασκευής (17/5) - και ο "Γηραιός" χρειάστηκε να περάσει από... συμπληγάδες για να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ο Πανιώνιος αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Βεργίνη και Χάλαρη και σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ενώ ο Ηρακλής θα παραταχθεί πλήρης.

TAGS MEDIA ELITE LEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ