ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα – Αίγυπτος: Ο Νίκος Γκάλης έστειλε μήνυμα συμπερίληψης για τα άτομα χωρίς όραση

Ο Νίκος Γκάλης κρατά την ειδική μακέτα γηπέδου μπάσκετ για την παρακολούθηση του αγώνα από τα άτομα χωρίς όραση. Eurokinissi Sports

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε δίπλα στα άτομα χωρίς όραση που παρακολούθησαν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Αίγυπτο μέσω ειδικής μακέτας αναπαράστασης γηπέδου μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έδωσαν μήνυμα συμπερίληψης στην αναμέτρησης της Ελλάδας με την Αίγυπτο στο πλαίσιο της 3η ημέρας του Προολυμπιακού τουρνουά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε δίπλα στις θέσεις των ατόμων χωρίς όραση που παρακολούθησαν το παιχνίδι της “επίσημης αγαπημένης” μέσω ειδικής μακέτας αναπαράστασης γηπέδου μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης και ο Βαγγέλης Λιόλιος κρατούν την ειδική μακέτα γηπέδου μπάσκετ για την παρακολούθηση του αγώνα από τα άτομα χωρίς όραση. Eurokinissi Sports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ