ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο: Η δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το φιλικό στο PAOK Sports Arena

Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο: Η δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το φιλικό στο PAOK Sports Arena
EUROKINISSI SPORTS

Οι δώδεκα παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Βασίλη Σπανούλη για τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με το Πουέρτο Ρίκο (16/7, 18:30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό αγώνα στο PAOK Sports Arena (16/7, 18:30), στο πρώτο "τεστ" μετά από το Προολυμπιακό τουρνουά και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τους δώδεκα διεθνείς που θα παραταχθούν στο παρκέ υπό το βλέμμα των χιλιάδων φιλάθλων που θα βρεθούν στο πλευρό της "επίσημης αγαπημένης" στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λόγω ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση στο Περιστέρι (15/7), ενώ οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους από τα προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Η δωδεκάδα της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Γουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ