ΑΡΗΣ

Ελπίδες για Ζάρα εν όψει του τέταρτου ημιτελικού

Ελπίδες για Ζάρα εν όψει του τέταρτου ημιτελικού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανεβασμένη ψυχολογία και πιθανότατα τον Θοδωρή Ζάρα θα παραταχθεί ο Άρης στον τέταρτο ημιτελικό των playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό (11/5, 19:00). Πήρε εξιτήριο ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο Άρης υπερασπίστηκε με τον δέοντα τρόπο την έδρα του στον τρίτο ημιτελικό των playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό, μείωσε τη σειρά (2-1) και προετοιμάζεται για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Εκεί όπου θέλει να ισοφαρίσει για να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια για τον τέταρτο ημιτελικό έχουν ήδη βγει σε κυκλοφορία, με τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν πως μπορεί να υπάρξει sold out ακόμη κι εντός της ημέρας. Η αγάπη του κόσμου για την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι, υπό τον Νίκο Λάσκαρη, είναι άλλωστε μεγάλη κι αποτυπώνεται από την εικόνα του γεμάτου Nick Galis Hall σε όλα τα "μεγάλα" παιχνίδια των "κίτρινων".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα προπονηθεί το απόγευμα (10/5), με το τεχνικό επιτελείο να επισημαίνει στους παίκτες τα λάθη που έγιναν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Σε ό,τι αφορά τους απόντες, ο Θοδωρής Ζάρας είναι ο μοναδικός που έχει πιθανότητες επιστροφής στη δωδεκάδα. Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ έκανε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (9/5), αισθάνεται καλύτερα και το απόγευμα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πρίφτης θα αποφασίσει για την παρουσία του ή μη στη δωδεκάδα του τέταρτου αγώνα με το "τριφύλλι".

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική ξεπερνώντας την ίωση που τον κατέβαλε τις τελευταίες ημέρες. Παρόλ' αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Τέλος, ο Τζαμέλ Χάγκινς παραμένει στα "πιτς" αφού -θυμίζουμε ότι- έχει τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο, απόν δεύτερο προημιτελικό με την Κηφισιά, έχοντας τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ