NBA

Εμπίντ: "Έχω χάσει 12 κιλά και θέλω να αδυνατίσω κι άλλο, ώστε να είμαι υγιής στα playoffs"

Ο Τζόελ Εμπίντ
Ο Τζόελ Εμπίντ Ⓒ 2024 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Την αποκάλυψη ότι έχει χάσει περίπου 12 κιλά σε σχέση με την περσινή σεζόν έκανε ο Τζοέλ Εμπίντ, σε μία προσπάθεια να νιώθει καλά και να είναι υγιής όταν θα έρθει η ώρα της postseason στο NBA.

Ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Media Day του NBA και όταν ρωτήθηκε σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμένου του γόνατος, αυτός απάντησε πως αισθάνεται καλά και πως μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η απώλεια περίπου 12 κιλών, ενώ στοχεύει να αδυνατίσει κι άλλο.

"Νιώθω καλά, έχω χάσει περίπου 12 κιλά, αλλά ακόμα έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου. Θέλω να αδυνατίσω κι άλλο, αλλά είναι μία μακρά διαδικασία. Πέρυσι, μόλις χάσαμε στα playoffs, έστειλα μήνυμα στον γυμναστή της ομάδας και του είπα πως πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να είμαι υγιής στην postseason.

Έτσι, φέτος δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα. Δεν με νοιάζει εάν θα είμαι All-Star, εάν θα είμαι μέλος σε All-NBA ομάδα, τίποτα από αυτά. Με νοιάζει μόνο να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να είμαστε βέβαιοι πως θα είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα των playoffs.

Στο παρελθόν, κάθε χρονιά της καριέρας μου όταν ερχόταν η ώρα των playoffs ήμουν τραυματίας, οπότε τώρα αυτός είναι ο στόχος μου και θα κάνω ότιδήποτε χρειαστεί για να το πετύχω".

Ο σταρ των Σίξερς, με τους οποίους επέκτεινε πρόσφατα το συμβόλαιό του, είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε επιστρέψει στις αρχές Απριλίου, ενώ έδειξε να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Team USA.

TAGS NBA ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ