ΑΡΗΣ

Εμπιστοσύνη και αναζήτηση

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Αντρέα Ματσόν και οι συνεργάτες του θέλουν να κρατήσουν τα θετικά της χθεσινής ήττας

Την στιγμή αυτή θέμα αντικατάστασης των Σπένσερ Νέλσον και Σον Μάρσαλ δεν τίθεται με τους δύο Αμερικανούς να χαίρουν της εμπιστοσύνης του Ιταλού τεχνικού του Άρη. Όσο για εκείνο που ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς όχι όμως λύση απλή λύση του συμβολαίου του.
Μόνο με πώληση του διεθνή Μαυροβούνιου σέντερ που έχει εξάλλου το υψηλότερο συμβόλαιο. Το φλερτ με ρωσική ομάδα δεν προχώρησε ενώ από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ματσόν για την θέση του κοινοτικού σέντερ πρόκειται για γνώριμο στο ελληνικό πρωτάθλημα με εμπειρία Ευρωλίγκα.

Κι όσο για την χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό; Ο Κίκι Κλαρκ μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέλαβε την ευθύνη της ήττας δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: " <εμ> Εγώ φταιω που χάσαμε αφού στις δύσκολες στιγμές δυστυχώς δεν μπόρεσα να προσφέρω τις λύσεις που περίμεναν όλοι από μένα και τους απογοήτευσα ".

Ο Αμερικανός με το βουλγάρικο διαβατήριο πλέι μέικερ του Άρη δεν έμεινε εκεί και πρόσθεσε: " <εμ> Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήμουν κακός και δεν βοήθησα σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα πάλεψε σκληρά και θα μπορούσε να κερδίσει. Δυστυχώς όμως τα λάθη που κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο έκριναν το παιχνίδι ".

Από την πλευρά του ο Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: " <εμ> Δεν μας κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά χάσαμε μόνοι μας από τα λάθη μας σε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το είχαμε κερδίσει αλλά δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία μιας μεγάλης νίκης. Πλέον όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ".

Τέλος από αγωνιστικής πλευράς θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ματσόν στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας της ομάδας του έχει προγραμματίσει δύο φιλικά με την Καβάλα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ