ΑΡΗΣ

Εμπύρετος ο Σαρικόπουλος

Εμπύρετος ο Σαρικόπουλος

Η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου πέρασε από το απόγευμα στο περιθώριο για τον τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου, εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ.

Για τον τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου, η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου πέρασε από το απόγευμα στο περιθώριο εν όψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Χαλκιδιώτης τεχνικός ποντάρει στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας θέλοντας ωστόσο να τους κρατήσει προσγειωμένους εν όψει μίας χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Μοναδικός απών για τον Αγγέλου στο παιχνίδι της πρεμιέρας στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ θα είναι όπως και χθες ο Τζέρεμι Χαντ καθώς ο Αμερικανός αν και βρίσκεται καθημερινά με τους συμπαίκτες του συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα.

Στην αποστολή του Άρη πάντως όπως και χθες θα είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος με τον 23χρονο διεθνή σέντερ να μην συμπεριλήφθηκε μόνο για προληπτικούς λόγους αλλά και για να αγωνιστεί αν χρειαζόταν καθώς είναι έτοιμος αφού προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και δέκα μέρες.

Κι όσο για την απουσία του από την σημερινή προπόνηση, όπου πριν από την έναρξή της υπήρξε προβολή σε βίντεο του ΚΑΟΔ, είχε να κάνει με το ότι ταλαιπωρείται από πυρετό με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι του χωρίς όμως να φαίνεται να τίθεται θέμα απουσίας του από το αυριανό ταξίδι.

Τέλος για την προετοιμασία εν όψει ΚΑΟΔ ο Αγγέλου εκτός της εικόνας που έχει από το φιλικό προ μηνός στην διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Φλώρινα έχει τσεκάρει το σύνολο του Νέναντ Μάρκοβιτς και από τα δύο παιχνίδια στο τουρνουά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ