ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Εν αναμονή της απόφασης

Εν αναμονή της απόφασης
Σκουρτόπουλος ομαδική

Την απόφαση του ΑΣΕΑΔ περιμένουν στο Περιστέρι για μείωση της ποινής από τον αθλητικό δικαστή

Οι "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" έχουν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ελπίζουν σε μείωση προκειμένου να υποδεχτούν στις 17 του μήνα με κόσμο τον Άρη.
Στο μεταξύ, ευτυχώς που το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω του All Star Game... Διαφορετικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Ο προπονητής του Περιστερίου μετά το κυριακάτικο ρεπό είχε στη σημερινή προπόνηση όχι έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε απόντες.

Δεν προπονήθηκε ο Αντώνης Μάντζαρης που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση του, ο Παπανικολόπουλος που είχε θέμα με τους προσαγωγούς του και ο Μπράμος που αισθάνθηκε κάποιους πόνους στον δικέφαλο.

Αν σε αυτούς προσθέσει κανείς και τους Δεληγιάννη πόυ είναι φαντάρος και δεν μπορεί ως εκ τούτου να δίνει το πάρών σε όλες τις προπονήσεις αλλά και στον Τζέιμι Άρνολντ ο οποίος κάνει συντηρητικά κάποιες μέρες, τότε αντιλαμβάνεται ότι η προπόνηση έγινε μετ' εμποδίων.

Το Περιστέρι θα εκπροσωπηθεί στο All Star Game με τον Μπράμος και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο πρώτος θα αγωνιστεί στον διαγωνισμό τριπόντων και ο δεύτερος στο παιχνίδι κάτω των 20.






TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ