ΑΡΗΣ

Εν αναμονή της εκδίκασης

Εν αναμονή της εκδίκασης

Αύριο θα εκδικαστούν οι εφέσεις του Άρη στο ΑΣΕΑΔ, για τις ποινές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική στη Nick Galis Hall και την απόρριψη της ένστασης για συνέχισή του.

Στο ΑΣΕΑΔ θα εκδικαστούν αύριο οι εφέσεις του Άρη, για τις ποινές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική στη Nick Galis Hall και την απόρριψη της ένστασης για συνέχισή του.

Η εκδίκαση θα γίνει 17:00 και την ΚΑΕ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρός της, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του δ.σ., Στάθης Ρούσσος και ο νομικός της σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη στη Nick Galis Hall για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε την ικανοποίηση να δει λευκό το απουσιολόγιό του.

Ο Βασίλης Σίμτσακ και ο Γιάννης Καραθανάσης αισθάνθηκαν καλύτερα, από την ίωση που τους ταλαιπώρησε και πήραν μέρος στην προπόνηση. Το ίδιο και ο Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος χθες έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης λόγω ενόχλησης στο πόδι, αλλά σήμερα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με διπλή προπόνηση στο Nick Galis Hall.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ